Рубрики: Новини
22.08.2024 23:19

У легкому сарафані та під палким сонцем: Юрій Горбунов “зацінив” літній лакшері відпочинок Насті Каменських

Співачка Настя Каменських насолоджується останніми літніми днями. Але ще запланувала купу всього, що їй необхідно зробити саме цього літа.
Поділитися

Відома українська співачка Настя Каменських (NK) насолоджується останніми теплими сонячними днями на повну! Зірка в легкому літньому сарафані з квітковим принтом влаштувала собі справжній random просто на подвір’ї будиночка. До того ж, у звичайному садовому стільці. До такого легкого і простого голубого сарафану вона додала досить сильний, прямо вечірній макіяж smoky eyes. Що вії, що очі, що брови — все підведено, підчеркнуто, підкреслено на максимум. Губи Настя Каменських також зробили дуже насиченими і виразними завдяки густому блиску для губ темно-коричневого кольору.

До свого образу знаменитість додала золоті прикраси – цілих три золотих ланцюжка. Всі вони різної довжини, але в одному стилі. До них же підібрані і золоті сережки. Для фотосессії Настя Каменських, то рівно сиділа в садовому стільці, то нахилившись, то спершись на максимум. Саме шикарне в усьому цьому образі співачки — це її силіконові босоніжки з високим, але міцним каблуком. Не можна не помітити довгі, гарні та стрункі ноги Насті Каменських, які в одному зі світлин вона “виставила” прямо на передній план.

Щодо свого відпочинку співачка повідомила, що колись для неї літо було таким довгим, що вона встигала 100 разів загубити всі свої іграшки на пляжі, з’їсти “тонну” морозива і обрати найкрасивіший щоденник у класі. А ще – вигадати собі образ на 1 вересня з метою вразити своїх однокласників. Нині, говорить Настя Каменських, у неї літо пролітає, ніби, як один день. Утім, ще залишився час, щоб потішити свою внутрішню “дитину”.

Насамперед, зробити це NK планує пробігши босоніж по траві, влаштувавши пікнік у парку, або провівши цілий день на пляжі. Також вона поцікавилася в своїх підписників, який у них найтепліший спогад із дитинства. До свого допису зірка отримала чимало коментарів. Багато людей згадали, як у дитинстві гралися на дворі, а не сиділи вдома в гаджетах. І саме прогулянки на вулиці були найтеплішими і такими, що запам’яталися на все життя. Пролайкати NK встигли їх зіркові сусіди — Юрій Горбунов і Катя Осадча.