Рубрики: Новини
22.08.2024 22:29

“Щастя бути тут”: Ольга Сумська привітала себе з 58-річчям та попросила небайдужих зробити їй подарунок

День народження — найважливіше особисте свято у кожної людини. І навіть ті, хто не дуже любить його святкувати, радо отримують подарунки. Ольга Сумська запропонувала підписникам зробити їй подарунок.
Поділитися

Легендарній українській акторці та телеведучій Ользі Сумській сьогодні виконується 58 років. У власних соціальних мережах зірка опублікувала дуже багато привітань від колег та друзів. А 58 років Ольга майже зустріла на роботі. Ввечері, напередодні свята, вона виступала в Ужгороді з благодійною ініціативою. А вже після заходу Сумська отримувала ніжні привітання від близьких.

Ольга Сумська на честь 58-річчя показала, як зараз виглядає

Також власному дню народження акторка присвятила окремий пост. Цей день дарує Сумській багато приємних емоцій, але у 58 років відношення до нього дещо філософське. Знаменитість привіталася зі своїм новим роком життя та подякувала Богові за те, що прожила до цього часу.

Пост на честь власного дня народження Ольга вирішила написати зовсім не про себе. Акторка подякувала всім близьким за любов та підтримку. Вона згадала батьків, дітей та онуків. Також відзначила чоловіка Віталія Борисюка, якому окремо ніжно зізнавалася в коханні у сторіс. Всім друзям та підписникам вона подякувала за підтримку та відчуття єдності, яке вони дарують.

На честь 58-річчя Ольга Сумська повідомила, хто може зробити їй подарунок

Але найкращим подарунком для себе Сумська вважає не квіти чи якісь дорогі речі. Для Ольги надважлива підтримка наших захисників. Тому вона попросила кожного, хто хоче привітати її, зробити це, долучившись до збору на автівку, яка допоможе героям боронити кожного з нас.

Під дописом Сумської її шанувальники залишили дуже багато позитивних коментарів. Також у цей чудовий день свої привітання залишили Лілія Ребрик, Оля Цибульська, Анатолій Анатоліч, Наталка Денисенко, Катерина Полтавська та інші найвідоміші люди України. Ми приєднуємося до привітань та бажаємо одній з найпрекрасніших українських акторок усіх часів довголіття!