Рубрики: Новини
23.08.2024 07:16

Букет на 1000000 доларів: Віра Брежнєва показала, як чоловіки залицяються до неї як співачки з “ВІА Гра”

Віра Брежнєва є однією з найпрекрасніших співачок за всю історію українського шоубізнесу. Про таку красуню мріють мільйони чоловіків. Схоже, принаймні один з цих мільйонів налаштований дуже серйозно.
Поділитися

Наприкінці 2023 року співачка Віра Брежнєва офіційно повідомила про розлучення з чоловіком та композитором Констянтином Меладзе. Для фанатів ця подія не стала великим сюрпризом, оскільки чутки про проблеми у стосунках в інфопросторі вирували давно. Причини ніхто з пари не коментував, та за припущеннями вони погіршилися після 24 лютого через абсолютно різні погляди на ситуацію. Тобто до ймовірного розставання все рухалося ще у 2022 році.

Розлучення Віра переживала складно. Співачка зазначала, що будь-яке розставання потрібно вміти пережити, дати волю смутку, щоб знайти мотивацію для нових звершень у житті. Спершу Брежнєва довго збирала себе до купи, але вона не хотіла знаходитися, а тим паче залишатися в такому стані, тому перемістила фокус на себе, на свою трансформацію, щоб йти далі.

Віра Брежнєва зі своїм колишнім чоловіком та продюсером Костянтином Меладзе

В інтерв’ю, відповідаючи на питання про особисте життя, Віра жартома зазначала, що вона знаходиться в ідеальних стосунках з собою. Для Брежнєвої ці стосунки є найважливішими та найголовнішими у житті. Що ж стосується романтичних взаємин, то для неї важливо відчувати себе комфортно поруч з людиною. Якщо співачка почувається погано, то для чого стосунки? Віра вважає, що коли немає контакту, нічого не поєднується, то варто все закінчувати.

Можливо, у Брежнєвої нарешті стався бажаний match, бо вона похизувалася дуже дорогим і великим букетом з рожевих та білих гортензій, який ледве помістився в її автівку. Хто вирішив зробити їй такий чудовий подарунок, співачка не зазначала. Але додатково вона виклала ще один допис із собою в ніжному образі, підписавши його “рожева пантера перед стрибком”.

Віра Брежнєва показала свій рожевий образ та дорогий букет від таємного кавалера