Рубрики: Новини
23.08.2024 12:46

Видно справжні очі та натуральні брови: Світлана Лобода показала, як вона виглядає на студії звукозапису

Нарешті співачка Світлана Лобода догодила своїм фанам і підписникам у соцмережах. Вона опублікувала фотографії на яких виглядає справжньою. І вже ніхто не написав, що Лободу "ковбасить".
Поділитися

Переважно російськомовна співачка з України Світлана Лобода опублікувала в своїй соцмережі Instagram світлини на яких вона виглядає більш-менш справжньою, практично без макіяжу. На цих фото можна розгледіти її реальні очі, повіки яких, лише злегка підведені дуже світло-коричневими тінями та чорною підводкою. А брови взагалі натуральні і лише зовсім трішки підкреслені чорним олівцем. Губи у легкому малиновому тоні. Вся інша шкіра чиста — без середнього чи важкого гриму. Побачити Світлану Лободу такою справжня рідкість!

При цьому всьому вона одягнута у звичайну білу футболку та сині джинси. До всієї цієї простоти, легкості та натуральності, єдине, що вона додала шикарне — це золоті коштовні прикраси. А саме — золоте кольє із хрестиком на якому один за одним нанесені дорогоцінні камінці. На лівій руці два браслети з підвісками, а на середньому пальці громіздкий золотий перстень у формі “бантика”. Імовірніше всього, що до цієї каблучки у комплекті йшли і сережки (такі ж округлі та масивні).

Волосся зірки залишається у стилі омбре (змішуванням одного відтінку кольору з іншим). Біля самих коренів її зачіска, як і раніше лишається затемненою, а далі вже іде чистий блонд. Свій допис зірка підписала: “Studio time waiting”, що в перекладі означає: “Студійний час очікування”. Ці фотографії Світлани Лободи дуже сильно сподобалися її підписникам. Під даним постом уже ніхто не написав, що Лободу “ковбасить”, або щось в такому стилі.

Цього разу фанати Світлани Лободи навпаки відмітили, що вона є шикарною співачкою з України, красивою, доброю, світлою та позитивною. Їй поставили чимало смайликів у вигляді сердечок, вогників, троянд, червоних губ. Правда є і такі, хто засумнівався в натуральності такої краси зірки і написав, що можливо вона колола собі якісь уколи. Але таких сумнівних “фанатів” зірки не багато.