Рубрики: Новини
23.08.2024 13:05

“Аж не віриться”: Людмила Барбір відповіла взаємністю Сенічкіну після того, як розповіла про їхні стосунки

Ведуча ранкового шоу "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір відповіла взаємністю Руслану Сенічкіну після того, як розповіла про їхні стосунки в інтервʼю.
Поділитися

Напевно, одна з найбільших мрій українських телеглядачів — почути про роман між Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним. За роки співпраці вони стали настільки близькими, настільки гармонійними та хімічними, що публіка просто не може встояти перед цією енергетикою.

А тисячі любовних історій, які розгорталися між зірковими колегами дають надію на те, що все ж таки ця мрія може здійснитися.

Людмила Барбір присвятила пост Сенічкіну, в якому відповіла йому взаємністю

Людмила Барбір присвятила пост Сенічкіну, в якому відповіла йому взаємністю

Ведучим же лишається постійно пояснювати своїм шанувальникам, що між ними відбувається насправді. Наприклад, лише нещодавно вони давали ексклюзивне інтерв’ю разом з Нелею Шовкопляс та Єгором Гордєєвим.

І обидва дуети розповідали про те, чи є між ними романтична складова. Людмила та Руслан досі хороші друзі, досі проводять час разом, і досі їхні стосунки не перейшли на романтичний рівень. Барбір чекає на свого коханого чоловіка вдома, так як той захищає Україну. Зараз вони з сином Тарасом вдвох, а ще не так давно також знаходилися в розлуці. Руслан так само наполягає на тому, що не має планів на сімейне життя.

Здається, що шансів почути про їхній роман просто не існує. А тому підписникам залишається лише радіти неймовірним взаєминам, які в них є зараз. Нещодавно вони так би мовити відсвяткували річницю своєї співпраці. Спочатку Руслан привітав Людмилу з особливою нагодою, пізніше вона відповіла йому взаємністю.

Так, Людмила Барбір опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram 21 серпня архівний відеоролик з участю її колеги. У відео вони з’явилися в косинках в ефірі програми “Сніданок з “1+1” на телеканалі “1+1”, які вони дібрали, щоб відтворити образ української співачки Тіни Кароль.

“11 років в ефірі “Сніданок з “1+1″ разом із Русланом Сенічкіним. Аж не віриться”, – написала Барбір.