Рубрики: Новини
23.08.2024 13:42

Серйозний і з викруткою в руках: Катя Осадча показала, як Юрій Горбунов власноруч збирає велосипед для сина

На телеекранах Юрій Горбунов зірка, а вдома — батько й справжній чоловік. Це довела його дружина, Катя Осадча, яка показала, як шоумен вдало зібрав велосипед для їхнього сина.
Поділитися

Знамените, багате та зіркове подружжя – шоумен Юрій Горбунов і його дружина, ведуча “Світського життя”, Катерина Осадча, показали, як проходить їх звичайне сімейне життя. А саме — поза лаштунками популярності і слави. Виявляється, що ведучий Юрій Горбунов ще той господар у домі. Він здатен не лише бути успішним і схожим на мільярдера чоловіком, а й звичайною людиною, батьком, який збирає для свого сина велосипед. Такі домашні світлини на своїй сторінці в соцмережі Instagram опублікувала Катя Осадча.

Дуже зосередженим і практично не веселим виглядає Юрій Горбунов під час того, як зайнятий процесом збору транспорту для свого сина. Катя Осадча сфотографувала його в той момент, коли шоумен уже крутив педалі до велосипеду. При цьому всьому він сидів вдома суто на підлозі у звичайних шортах і чорній футболці. Поруч із ним син, який із нетерпінням очікував того, коли батько закінчить роботи свою роботу.

Уже помітно, що трирічний син зіркового подружжя дуже схожий саме на Юрія Горбунова. У всякому разі, рисами обличчя, так точно. А ось волосся у Данилка, поки що, таке, як у Каті Осадчої — світле. Велосипед батьки подарували сину три дні тому, як раз на його День народження. Хоча у подружжя хлопчик — транспорт подарували йому білого кольору. Вдаватися до стандартних кольорів для хлопчиків по типу чорного чи синього, вони не стали.

Під світлиною щодо збору велосипеду Катя Осадча трішки розповіла про народження їхнього Данилка. Він з’явився на світ на 38-му тижні вагітності, що для них стало справжньою несподіванкою. Коли йому було шість місяців, то в нашій країні розпочалися великі не хороші події, а тому далі хлопчик почав зростати в постійних переїздах. Але, Катя Осадча і Юрій Горбунов робили все, щоб попри це, кожен день в дитини був щасливим.

Катерина Осадча зізналася, що хотіла дівчинку, але вже мільйон разів перепрошувала у Данилка за це. Адже він — найкращий хлопчик для своїх батьків у всьому світі.