Рубрики: Новини
23.08.2024 16:16

Вагітна дружина Володимира Остапчука снідає 3 рази: Катя має шалений апетит і не “здорове” харчування

Що звичайні вагітні жінки, що дружина відомого шоумена Володимира Остапчука, під час вагітності має шалений апетит. Але худенька Катя Остапчук здатна снідати тричі за один раз.
Поділитися

Що саме і скільки їсть вагітна дружина Володимира Остапчука, Катерина Остапчук (Полтавська), вона сама розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram. За її словами, тіло це храм, а тому необхідно вживати здорову їжу, яка корисна для здоров’я. Утім, для цього її вистачає не надовго, лише на перший сніданок. А далі вона переходить вже на щось більш смачне, ситне, жирне і калорійне.

Ранок Катерини Остапчук розпочинається з трьох сніданків. У всякому разі зараз, під час вагітності. Сьогоднішній ранок вона почала з м’якого натурального сиру та ягід лохини. Це і був перший, здоровий сніданок. Далі вона перейшла на солодкий і досить великий шматок торту.

Свій другий вибір сніданку дружина відомого шоумена прокоментувала наступним чином: “Службу іноді можна пропустити”. Таким чином, вона мала на увазі, що її організм уже не завжди є храмом, і інколи, можна собі дозволити щось більше, відійшовши від певних “релігійних” канонів. Насамперед, від дотримання здорового харчування.

Вагітна дружина Володимира Остапчука показала, чим харчується

Після трьох сніданків вагітна Катерина Остапчук вирішує порадувати себе іншим — плетінням волосся. Вона мала намір зробити собі колоски, але в результаті просто роздратувала себе тим, що в неї нічого не вийшло. Після кількох спроб їй вдалося це зробити. До того ж, дуже і дуже гарно! Вона зробила світлину і також виклала її в свою stories із підписом: “Мені 13-й минало”. І дійсно, з “колосками” на голові вона виглядає так, ніби їй до 15 років точно!

Як відомо, нині Катерині Остапчук 24 роки і вона перебуває на п’ятому місяці вагітності. А шоумену і її чоловікові, Володимиру Остапчуку, всі 39 років. Офіційно вони одружилися у березні цього року.