Рубрики: Новини
23.08.2024 19:41

Лілія Подкопаєва розповіла, де навчатиметься її 18-річний син: розкішний кампус, а вартість — сотні тисяч

Знаменита українська спортсменка Лілія Подкопаєва вперше розповіла, де навчатиметься її 18-річний син. Вартість навчання там просто космічна.
Поділитися

Ще 10 років тому в Україні з’являлися новини про те, що Лілія Подкопаєва нібито збирається емігрувати до Сполучених Штатів Америки. Тоді гімнастка запевняла, що нічого такого планах немає. Мовляв, просто є бажання рушити у поїздку. Тим не менш, вже пізніше чемпіонка все ж таки переїхала, і саме там виховувала своїх дітей і будувала власне сімейне щастя.

І хоча зірка знаходиться далеко від Батьківщини, зараз в неї є можливість подарувати світле майбутнє старшому сину. На даний момент хлопцю 18 років, і не так давно постало питання його освіти. Врешті-решт, Лілія Подкопаєва повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що рішення прийнято і її спадкоємець вже готується до нового етапу у своєму житті.

Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Цікаво, що Лілія сама добре знайома з кампусом, де буде вчитися її син. І сталося це знайомство можна сказати, що випадково, у рамках спортивних змагань, в яких колись вона брала участь.

“28 років тому, під час перших Олімпійських ігор незалежної України, наша збірна знаходилася в олімпійському селі, розташованому на території кампусу GeorgiaTech”

Варто відзначити, що у даному навчальному закладі розцінка у вельми не маленька, як і в будь-якому університеті в Сполучених Штатах Америки. Вартість від 10 тисяч доларів до 30. В перерахунку на гривні це сотні тисяч.

Однак, невідомо, на яких саме умовах спадкоємець Лілії Подкопаєвої буде навчатися, і можливо йому взагалі вдалося отримати стипендію чи кредит на навчання.

Лілія Подкопаєва розповіла про навчання свого дорослого сина

Зараз родина готується до навчального року. Як відомо, в кожному закладі своя дата початку лекції, а отже син Лілії може опинитися на аудиторії з дня на день.