Рубрики: Новини
24.08.2024 08:52

“Найкрінжовіші” пісні українських артистів, які викликали сміх у Мережі: Настя Каменських забирає першість

Потап та Настя Каменських, Трінчер і Позитив. Що об'єднує цих зірок? Кожна з них викликала у мільйонів українців одну й ту ж емоцію. Зірки мріяли, щоб вона називалася "захват", насправді — "крінж".
Поділитися

Потап ніколи не був “зручним” артистом для аудиторії та колег. Його проєкти та творчість часто викликали бурхливі обговорення. А іноді навіть почуття крінжі. Одна з таких ситуацій сталася у лютому 2023 року, коли репер вирішив випустити трек “Волонтер”. Хоча декому ця композиція сподобалася, більшість її розкритикувала. Зараз пісня навіть прихована на YouTube.

Дружина Потапа намагається не відставати від коханого. Щоправда, резонансні теми у своїй творчості вона старається не підіймати. Але це не захищає її від хейту на 100%. Так, треком MOLOKO Каменських викликала почуття крінжу не тільки серед багатьох власних підписників, але й серед нейтральної аудиторії, яка просто шукала хорошої музики. Хоча є великі питання щодо більш крінжового складника: тексту пісні чи кліпу, який був до неї відзнятий.

Потап з дружиною Настею Каменських викликали сміх своєю творчістю

Чи знаєте ви, хто така Юлія Лущинська? Якщо ваша відповідь “так”, то або ви маєте прекрасну пам’ять, або, якщо перефразувати один крінжовий фільм, ваші смаки дуже специфічні. Згадати про Юлію вам допоможуть наступні рядки з її пісні:

“Коси заплела, вишиванку одягла.

Гарна українка я! Я танцюю гопака!”

Створюючи пісню, Юлія мріяла про популярність. І вона її здобула! Щоправда, у негативному контексті. Такий результат став для неї здивуванням, бо вона хотіла бути людиною року, а не крінжом року. Але свої понад 850 тисяч переглядів на YouTube співачка зібрала! Та чи можна такий результат назвати хорошим при понад трикратній перевазі дизлайків над лайками та подальшому падінні переглядів навіть не в десятки, а в сотні разів?

Пісня молодої співачки LUSHCHINSKA, яка викликала критику через шароварщину

Та якщо ви думали, що “навалити шароварщину” люблять лише початківці, то ні, популярні артисти також цим грішать. Наприклад, Анна Трінчер та POSITIFF зі своїм треком “Який ти козак”. На щастя для зірок, хейт щодо цієї пісні був куди меншим, ніж у випадку з “Гопаком”, тому це ніяк не вплинуло на подальшу популярність та успіх артистів.