Рубрики: Новини
24.08.2024 12:37

“Все буде Україна”: Ектор Хіменес-Браво, Камалія, Віктор Павлік та інші привітали народ з Днем Незалежності

Сьогодні Україна святкує річницю найважливішого дня в історії її становлення. Ектор Хіменес-Браво, Камалія, Віктор Павлік та інші знаменитості вирішили привітати народ в цей величний день.
Поділитися

23 роки тому Україна змогла вибороти свою незалежність. Кожен рік, ми відзначаємо це свято, як одне з найбільших досягнень нашого народу. Українські зірки вирішили доєднатися до привітань. Які слова підібрали селебриті, читайте у матеріалі порталу Сенсація!

Ектор Хіменес-Браво

За час свого перебування в Україні, колумбієць перейняв нашу філософію. Його вже давно можна назвати справжнім українським козаком. Тому, чоловік не міг пройти повз такого важливого свята. На своїй сторінці в Instagram, виклав новий допис, у якому показав очі наших захисників. Кулінар наголосив, що ми маємо дякувати цим відважним людям за можливість жити.

“Саме так виглядає виглядають очі нашої Незалежності! Слава Україні та героям, які виборюють її щодня, щохвилини. І вічна слава тим, які віддали своє життя за неї”, – написав Ектор.

Українські зірки привітали Україну з Днем Незалежності

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Відоме подружжя виклало в Іnstagram-сторіс декілька спільних відео. На них, вся родина, включаючи маленького сина співають українську народну пісню “Заманили в гречку”.

“Вітаємо всіх українців з великим святом, святом Дня Незалежності України! Бажаємо міцного здоров’я, всім господнього благословіння і все буде Україна! Слава Україні і героям нашим слава!”, – промовляє Віктор на початку відео.

Українські зірки привітали Україну з Днем Незалежності

Камалія

Відома українська артистка також відзняла патріотичний ролик. Жінка впевнена, що наша нація непереможна та як би не старалися вороги, їм не вдасться здолати нашу сміливість та дух, що кріпне з кожним днем у серці кожного українця.

“Моя рідна Україна, мої незламні українці, я вітаю нас усіх з Днем Незалежності! І я з гордістю можу сказати, що я українка! На всьому світі з гордістю, тому що ми сильні, ми вільні, ми незламні духом, і ми боремося за нашу свободу! І я знаю, що ми такі сильні, що нас, хто не хотів би подолати, за всю історію, не подолав. І я знаю, що на цей раз ми не скоримося і перемога буде за нами, з вірою в майбутнє, разом в єдності з посмішкою і з силою та вірою”, – поділилася жінка.

Українські зірки привітали Україну з Днем Незалежності

Дантес

На думку відомого співака, незалежність – це не просто про країну, це про кожного з її жителів. Семе люди створюють націю, саме люди наповнюють її силою та вірою. Кожен з нас індивідуальний, проте у всі з нас є дещо спільне – синьо жовтий прапор в очах та вишиванка на серці.

“Наша сила — у здатності залишатися собою і разом творити те, в що віримо. Вшановуємо всіх, хто тримає цю свободу в серці та ділиться нею з іншими. Зі святом, незалежні люди, і світла пам’ять тим, хто віддав за нашу країну, за її незалежність та майбутнє своє життя. Слава Героям! Слава Україні!”, – написав артист.

Українські зірки привітали Україну з Днем Незалежності

На народ України чекає ще багато складнощів. На жаль, на нашу долю випало непомірне нещастя – кожного дня ми мусимо прощатися з цвітом нашої нації. Але, якщо ми залишатимемося згуртованими – зможемо здолати будь-які перешкоди.