Рубрики: Новини
24.08.2024 16:41

“Він не був громадянином України”: таємниця Олега Винника вийшла назовні, і це не діагноз, а дещо інше

Олег Винник повернувся на українську естраду після 2 років паузи у сценічній карʼєрі. Нові деталі його виїзду одразу ж просочилися, але найцікавіші речі розповів не тільки Кравчук.
Поділитися

Скандали навколо повелителя вовчиць буквально не вщухають. Здавалося, що його кар’єра стрімко покотилася вниз, але як і поговорювали відомі продюсери, артист все ж таки зробив спробу повернутися на сцену, і варто відмітити, що попри негативну інформаційну ауру, піару зірка отримав немислиму кількість.

Можна сказати, що співаку не довелося платити менеджерам та маркетологам для того, аби вони нагадали про його існування. Колеги, які були надзвичайно збентежені новиною та активно його критикували зробили цю роботу за них.

Звичайно, публіка також отримала вельми цікаві новини, пов’язані з зіркою. Зокрема, колишній продюсер співака Олександр Горбенко розповів, як саме Олег виїхав закордон. Але Ель Кравчук вважає, що інформація носить дещо маніпулятивний характер, так як Олег ще з дев’яностих проживав у Німеччині.

Ель Кравчук розповів, чому не засуджує Олега Винника

Ель Кравчук розповів, чому не засуджує Олега Винника

Так, у 2022-у з’являлася інформація про те, що у Олега Винника німецький паспорт. Тоді команда артиста вийшла на зв’язок, варто відмітити, що вона якраз управлялася Олександром Горбенком, і спростувала дану новину.

Зовсім не дивно, якщо згодом з’ясується, нібито Олег має німецький паспорт, адже в Берліні він прожив декілька десятків років, працював там і навіть заслужив любов глядачів. Ель Кравчук також вважає, що галас навколо співака і його вчинку не заслужений, так як затичної точки зору артист можливо багато років навіть не був громадянином України.

“Просто спочатку Олег, коли з’явився в Україні, він був громадянином іншої країни. Він не був громадянином України. Можливо, й був, але до якогось часу, бо він, звичайно, народився в Україні. Але ж потім він поїхав. У мене, наприклад, в Берліні живуть родичі, які поїхали ще в 90-х. Не знаю, які ми можемо до нього мати претензії”

Але істину знає лише сам артист, який поки що намагається просувати свою нову композицію музичними платформами.