Рубрики: Новини
26.08.2024 11:32

“Я приносила чай Насті Каменських”: 36-річна Леся Нікітюк пригадала початок своєї телевізійної кар’єри

Відома ведуча Леся Нікітюк не відразу стала зіркою Нового каналу. Для досягнення своєї мети, вона чимало працювала за лаштунками телебачення.
Поділитися

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк ніколи не приховувала свого походження. Жінка не має багатих батьків, або чоловіка. Все, що вона має зараз, вона отримала виключно через своє прагнення та невпинну роботу.

Приїхавши з Хмельницького, теперішня зірка навіть не сподівалася стати настільки впізнаваною. Але амбіції, що визрівали в її крові, змусили жінку старатися для власного добробуту.

Першою ланкою для досягнення цілі, стала робота Нікітюк на популярному телеканалі. Тоді, нікому не відома блондинка знайшла вакансію адміністратора на проєкті “Голос країни”, де шактично мала прислуговувати українським знаменитостям. Зараз, вона з посмішкою загадує час, коли носила Каменській напої.

“Я приносила чай Насті Каменських. Як зараз пам’ятаю, підхожу і кажу: Настю, чай, кава? У відповідь: Ой, мась, приготуй мені чай.Я приношу їй чай, а вона мені: Мася, ти шо без молока зробила?”, – пригадує Леся.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї телевізійної кар’єри

Крім забаганок знаменитостей, була ще одна складність і її роботі – графік. Знімальний день міг тривати до пізньої ночі, а поки Леся діставалася дому, годинник показував за опівніч. Що більше, місцевість, де Леся знімала кімнату, не відрізнялася безпекою та добробутом, тому їй доводилося віддавати данину місцевим гопникам.

“Коли мені доводилося повертатись опівночі після зйомок, я давала хлопцям по 5-10 гривень. На цигарки. Щоб мене не чіпали і нормально до мене ставилися”, – поділилася телеведуча.

Леся Нікітюк розповіла про початок своєї телевізійної кар’єри

Проте, всі ці перешкоди не завадили жінці стати тим, ким вона є. Важко знайти зірку, яку так підтримуватимуть її шанувальники. Напевно, це через те, що попри всі недоліки свого характеру, вона залишається собою.