Рубрики: Новини
26.08.2024 10:32

“Ми ризикнули”: тесть Юрія Горбунова розповів, як наважився відпустити Осадчу за кордон у віці 14 років

Батько Осадчої зазначив, що Катерина була комунікабельною з пелюшок. Проте, чи настільки, аби відпускати доньку так далеко від дому та рідних?
Поділитися

Тесть відомого українського шоумена Юрія Горбунова, Олександр Осадчий розповів, якою була його донька багато років тому. Ще з дитинства, Катерина відрізнялася від інших дівчаток, бо вже тоді була цілеспрямована та любила увагу. Спойлер: з віком мало що змінилося.

Деталями зростання своєї дівчинки, Олександр поділився з ТСН.ua. Чоловік зізнався, ще з пелюшок, Осадча була дуже відкрита та любила привертати увагу. За словами батька, вона завжди шукала вільні вуха, аби розповісти чергову дитячу історію. А коли таких охочих не знаходилося, розповідала ці історії собакам, чи іграшкам.

“Вона садила біля себе песика і розповідала йому історії. І головне те, що пес її уважно слухав! Навіть фотографія є. Розумієте, у неї просто дар зачаровувати слухача”, – пояснив Олександр.

Батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство

У віці 14 років, Катерина почала свою кар’єру в моделінгу. Справи пішли добре та дівчину покликали на роботу в Азію. Проте, для батьків це стало справжнім випробуванням. Як відпустити неповнолітню доньку у Японію? Попри те, що їх відмовляли всі знайомі, подружжя вирішило довіритися донечці та ризикнути. На думку батька, саме це виховало Катерину самостійною.

“Багато хто казав, що ми не розуміємо, що робимо. Люди переконували, що не варто відпускати таку юну доньку, але ми ризикнули. Мабуть, це і виховало у ній самостійність”, – пригадав чоловік.

Батько Катерини Осадчої розповів про її дитинство

Наразі, Осадча успішна жінка. Вона має чудову кар’єру, люблячого чоловіка та прекрасних синів. Вона одна з жінок, які твердо знають, чого хочуть та слідують до своєї мети. Звісно, вклад батьків в її виховання неможливо оцінити словами.