Рубрики: Новини
26.08.2024 12:18

Відома “Холостячка” Ксенія Мішина заявила, що в Україні в літню спеку їй не вистачає авто “без даху”

Акторка та героїня шоу-побачень "Холостячка", Ксенія Мішина, не може забути тепло, яке відчула в Маямі. І тепер мріє про те, аби мати власний кабріолет в Україні.
Поділитися

Популярна українська акторка театру і кіно, а також героїня романтичного реаліті шоу-побачень “Холостячка”, Ксенія Мішина, заявила, чого їй не вистачає в таку спеку. Апетити в зірки, не як в простих людей. Тому, за її словами, одним кавуном тут справа не обійдеться, або якимись іншими смаколиками. Їй не вистачає всього лише кабріолету. Про все це вона розповіла в своїй stories в соцмережі Instagram.

З великим захватом і на приємних емоціях Ксенія Мішина повідомила, що коли вона перебувала в США, насамперед, у Маямі, то поїздки на кабріолеті стали найкращою пригодою. Зірка зізналася, що вона дуже сильно любить і обожнює спеку. Така погода для неї це райська насолода. Вона максимально насолоджується цією порою року.

“Це кабріолет. Я коротше сьогодні їхала і думала, що от би мені кабріолетик”, – підкреслила зірка серіалу “Кріпосна”.

Холостячка Ксенія Мішина розповіла, про яку машину мріє

Насамперед, Ксенія Мішина просто не може забути США, Маямі, тепло, яке там є, і напевно, що якісні дороги. Саме там вона брала на прокат кабріолет і насолоджувалася поїздками на ньому. Після того, як вона поділилася своїми враженнями про автомобіль, який хоче мати і про який мріє, то вже встигла і опублікувати нову stories. А саме, з привітанням усіх із добрим ранком! Мішина показала, як робить вправи для живота (вакуум), і побажала своїм підписникам продуктивного дня.

“Зробіть свій день таким, яким Ви хочете його бачити”, – поділилася з всіма мега-мотиваційною фразою відома “Холостячка”.

Крім цього, знаменитість показала, що їла сьогодні зранку. Це каша, білок і салат (обов1язково має містити авокадо та різноманітна зелень). Після цього, їй довелося перервати свій ефір і спуститися в укриття. Адже сьогоднішній ранок видався далеко не простим для всіх українців. І таким, що навіть відомі зірки змушені перебувати у безпечних приміщеннях.