Рубрики: Новини
26.08.2024 13:16

Маша Єфросиніна показала чим і під що саме “закусує” лимончиком і за які місця її тримає чоловік

Фото на яких Тимур Хромаєв тримає рукою Машу Єфросиніну за самі "тендітні" місця, вона сама виклала в своїй мережі. Все тому, що зустріч із чоловіком була довгоочікуваною.
Поділитися

Уже легендарна українська телеведуча, журналістка, громадська діячка та авторка і ведуча проєктів на YouTube, Маша Єфросиніна, показала за які місця її торкається і чіпає чоловік, навіть публічно. Відео того, як її чоловік, Тимур Хромаєв, поклав руку на її задню, м’яку, частину тіла, вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, на вихідних сталося те, від чого в неї зазвичай зникає втома та погані думки. І взагалі, все одразу просто починає налагоджуватися в житті. І це — приїзд її чоловіка, який наразі є захисником нашої країни.

“Нарешті, приїхав наш тато”, – радісно озвучила цю новину ведуча Маша Єфросиніна під час святкування 10-го Дня народження свого сина.

До речі, син Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва, 10-річний Олександр, сам і особисто попросив, щоб цей великий день він провів у стилі того, ніби він теж є захисником України. І поки він бігав у формі, з іграшковими різними пристроями та змагався з хлопцями, зіркова мама просто отримала неабияке блаженство. Оскільки у неї було три години часу, щоб у своєму житті абсолютно нічого не робити, ні чим не займатися, ні про що не думати і найголовніше — по лежати на лавці.

Маша Єфросиніна показала, за які місця її тримає чоловік

Отак Маша Єфросиніна втомилася і до працювалася до того, що тверда та дерев’яна лавка в лісі стала для неї найкращим релаксом і рандомом для відпочинку. Не обійшлося цими вихідними у телеведучої і без того, щоб випити те, що можна “закусити” лимончиком. Це щось міцне, щось трішки приторне, але точно дороге і якісне. На наслідки щодо випитого, поки що, Маша Єфросиніна не жалілася.

Утім, судячи зі всього, День народження 10-річного сина відомої ведучої пройшов добре. Його гру і навчання у захисника було зафіксовано аж на 678 фотографіях (вирішили зупинитися на одній світлині). Сама Маша Єфросиніна добре відпочила на лавці, зустріла чоловіка і навіть, дозволила собі розслабитися напоями, які потрібно “закушувати” лимончиком.