Рубрики: Новини
26.08.2024 15:06

Зірка в “темряві”: суддя “МастерШеф” Хіменес-Браво розповів, як приготувати сніданок, коли немає світла

Симпатичний Ектор Хіменес-Браво, який є суддею шоу "МастерШеф", знов "сидить" без світла, як і всі українці. Ще цікавіше те, як він справляється з "відключками" і при цьому готує їсти.
Поділитися

Знаменитий суддя кулінарного шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який є канадським та українським шеф-кухарем колумбійського походження, бізнесменом і телеведучим, розповів, що сьогодні знову почав “сидіти” без світла. Ранкове відключення електроенергії сьогодні, 26 серпня, сталося у великої кількості українців. Причина цьому всім відома. Ектор, який живе в Ірпені, відчув перші сьогоднішні “відключки” особисто. Про все це він написав в своїй stories в соцмережі Instagram.

За його словами, у них в Ірпені знову немає світла, тому сьогоднішній сніданок він готував із ліхтариком, який придбав ще в 2022 році. Таким чином, Ектор Хіменес-Браво показав, що він хоч і зірка телеканалу СТБ, але зі всіма труднощами, з якими нині стикаються громадяни України, він переживає так само, як і всі. І готує сніданок так само, як і всі українці, з ліхтариком у “руках”.

Суддя МастерШеф розповів, як приготувати сніданок, коли немає світла

Занадто складні страви готувати сьогодні, незмінний суддя “МастерШеф”, не захотів. Він узяв збив курячі яйця до однорідної маси і вилив все це на гарячу пательню. Потім накрив звичайним лавашем круглої форми. Обсмажив. Потім поклав у середину звичайну ковбасу, порізану на круглі шматочки, сир і помідори (теж порізані круглими шматочками). Все це загорнув, обсмажив, а потім гарно виклав на тарілочку і прикрасив петрушкою. Подавати все це до столу рідним і близьким бажано, попередньо, по різавши на шматочки.

“Не забувайте про начинку, вона може бути абсолютно різною”, – порадив і підбадьорив усіх українців відомий шеф-кухар.

Крім цього, він додав, що готовий лаваш слід гарненько викласти на тарілку, тоді його смак буде ще яскравішим, ніж він є нині. У лаваші, який він порізав, помітно сир, який злегка розтанув на пательні між ковбасою і помідорами. Виглядає дуже апетитно.