Рубрики: Новини
26.08.2024 14:45

У 42 виглядає молодше 14-річної доньки: Віра Брежнєва вразила виглядом у найтрендовіших джинсах та майці

Поки 42-річна Віра Брежнєва з кожним днем ​​стає все молодшою ​​і молодшою, її 14-річна дочка Сара Кіперман вражає надто дорослими вбраннями та насиченим особистим життям.
Поділитися

Після того, як молодша дочка Віри Брежнєвої Сара Кіперман стала активно публікувати свої фотографії в соціальних мережах, багато підписників звернули увагу, що 14-річна дівчинка-підліток виглядає набагато старшою за свої роки, в той час, як її знаменита мама молодшає з кожним днем. Так, напередодні 42-річна співачка оприлюднила серію фотографій, на яких позує з мінімальним макіяжем і без укладання стильних вільних джинсів світло-сірого кольору, які одягла зі звичайною білою майкою та чорним бюстгальтером. Доповнили образ модні ляпанці.

У Мережі відразу з’явилися коментарі. Багато хто зазначив, що артистці йде абсолютно будь-який одяг, що навіть у звичайних повсякденних речах вона виглядає бездоганно.

“Дівчина, якої йде абсолютно все”, “Гарно говориш, красиво думаєш, красиво йдеш, красиво живеш, ти сама краса”, “Класні джинси”, “Ти з кожним днем ​​стаєш все молодшою і молодшою”, – писали в коментарях.

Нагадаємо, що нещодавно 14-річна донька Віри Брежнєвої від українського олігарха Михайла Кіпермана оприлюднила фотографії зі своїм бойфрендом, після чого в мережі спливли деякі цікаві деталі про цей “роман”.

14-річна дочка Віри Брежнєвої зустрічається із 21-річним росіянином

Як з’ясувалося, 14-річна Сара Кіперман зустрічається із 21-річним росіянином Андрієм Бенедиктовим. Щоправда, після переїзду до Італії, молодий чоловік змінив собі ім’я і став Ендрю Андерсоном. Молодий чоловік має свій бізнес в IT-сфері за кордоном, а його батькоє власником кількох фітнес-клубів у Москві. Також стало відомо, що дочка Брежнєвої вже з 12 років перебуває у стосунках. Про це Сара проговорилася сама, коли торік у привітаннях подякувала бойфренду за чудовий рік проведений разом із ним.