Рубрики: Новини
26.08.2024 17:07

Була не вдома і поспала всього 15 хв: заміжня Аліна Гросу повідомила, де та з ким провела цю ніч

Співачка з України Аліна Гросу підкоряє Нью-Йорк. Зірка, яка робить свій стиль і образ, схожим на Мерилін Монро, вже почала там виступати. Її голос змогли почути нью-йоркці.
Поділитися

Українська співачка румунського походження, Аліна Гросу, яка дуже сильно любить Нью-Йорк, і нині проживає у США, цієї ночі спала лише 15 хвилин. Про це вона заявила в своїй stories в соцмережі Instagram. До всього цього, вона ночувала і спала, навіть не в ліжку, не на дивані, і навіть не в будинку. Цю ніч зірка провела в автомобілі.

Після цього, вона опублікувала своє особисте фото в мережу і підписала його: “Сьогодні спала 15 хвилин (поставила смайлик, що “випадає” від сміху, – ред.). У авто… (знов смайлики). І не шкодую ні на мить”. До всього цього вона додала, що скоро повернеться і що нині вона перебуває у Нью-Йорку. Це місто вона любить, обожнює, як і всіх своїх підписників у Instagram.

Співачка Аліна Гросу повідомила, де та з ким провела цю ніч

Варто зазначити, що судячи зі світлини, яку виклала Аліна Гросу, одразу так і не скажеш, що вона не спала цілу ніч. У всякому разі, якби вона про це не написала, то цього б ніхто і не помітив. Її обличчя виглядає свіжим, при тому, що на шкіру нанесений досить легкий макіяж. Навіть не грим. Повіки зірка прикрасила світло-коричневими тінями і трішки додала блиску. Вії “нагородила” використанням якісної об’ємної туші, свої вуста прикрасила малиновим кольором, а вилиці злегка виділила рожевими рум’янами.

Як завжди Аліна Гросу не забуває про золоті прикраси. Цього разу її долоні прикрасили дві каблучки. Одна із золота, вага якого досить об’ємна, інша — теж із золота, але з додаванням дорогоцінного каменю. Що дивно, цього разу на шиї Аліни Гросу не помічено жодного кольє.

У наступній світлині, яку виклала зірка, вона в чорній, облягаючій сукні, така собі мила та ніжна Мерилін Монро. А погляд — її бейбі фейс просто не може залишити когось байдужим. Робити миле обличчя і погляд, який просто заворожує всіх навколо, Аліна Гросу точно вміє! Не можна не відмітити любов української знаменитості до Нью-Йорку, до історії цього міста, його стилю, пафосу та цілком — його життя. Інколи здається, що Аліна Гросу, її образ і вона сама були створені саме для цього міста. І вона там, де має бути.