Рубрики: Новини
26.08.2024 18:46

Діва Монро відгуляла гучне весілля та показала нареченого: спортсмен і дуже галантний чоловік (Відео)

Діва Монро була помічена в емоційному захопленні від чоловіка. До того ж, навіть не свого! Зірку підкорив наречений її подруги, який зовсім нещодавно уже 100% одружився.
Поділитися

Незвичайна та екстравагантна телеведуча, акторка, співачка та блогерка, Діва Монро, оцінила красу та елегантність одного спортсмена. Вона не втрималася і написала про нього: “дууууже галантний чоловік”. Про все це вона заявила публічно на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Своїми емоціями Діва Монро поділилася після того, як відвідала весілля своєї давньої подруги та її нареченого. І саме про нареченого своєї подруги вона написала такі дивовижні слова.

“Вона головна редакторка глянцю і моя давня подруга, а він – спортсмен і дууууже галантний чоловік. Разом, це нова українська сім’я”, – написала Діва Монро про своїх найближчих людей, до того ж, в яких ще й побувала на весіллі.

Під час заходу наречену взагалі назвали найкращою дівчинкою в світі. Побувати на такому весіллі, дійсно, що справжній скарб. Локація, місце, оформлення, квіти — все, як в найкращих “будинках Парижу”. Захід був дуже шикарний. Одне тільки відео з весілля приводить у захват, а в яких щасливих емоціях перебувають ті, хто там побував, взагалі важко уявити.

Діві Монро вже 46 років і вона, як досвідчена і мудра жінка, поділилася своїми розумними думками щодо кохання, шлюбу, партнерства і любові. Насамперед, знаменитість вважає, що шлюб, сім’я, відносини — це, в першу чергу, величезна праця. І для того, аби все складалося вдало і успішно, люди, повинні говорити, розмовляти, знаходити компроміси. Без домовленостей не буде і шлюбу. Утім, своїм друзям, вона побажала, щоб їм, їхній шлюб, був лише в задоволення і проходив “у куражі”.

Допис Діви Монтро надзвичайно сподобався її підписникам. У коментарях вони написали, що все це дуже і дуже романтично. А також, що кампанія, яка була там, у тому числі і Монро, зробила цей вечір на весіллі дуже класним. Молодому ж подружжю, фанати Діви Монтро, бажають довгих років життя разом, спільних років життя та безліч теплих слів вітання.