Рубрики: Новини
26.08.2024 20:31

Апетити 24-річної дружини Остапчука виросли: Полтавська хоче жити в замку і брати з людей плату за вхід

Немає нічого не можливого. Саме так подумала третя дружина Володимира Остапчука, яка захотіла собі придбати справжній палац, і надумала вимити волосся в адміністратора.
Поділитися

Популярний український ведучий, шоумен, актор і стендап-комік уже втретє в своєму житті є одруженим чоловіком. Усіх своїх жінок, які були з ним у офіційному шлюбі, він фінансово забезпечував, або допомагав із забезпеченням. Але, третя дружина йому попалася не проста. Мало того, що вона молода, їй лише 24 роки, а йому 39, так вона ще й зі здоровезними запитами. Насамперед, саме сьогодні, третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, заявила, що хоче мати цілий палац. Хоча б, такий, який побачила в Чернівцях. Про все це, вона сама написала в своїй stories у соцмережі Instagram.

За її словами, у житті їй хочеться простого і людського — це по будувати собі палац і брати з людей за вхід 100 гривень. Приклад того, який палац вона хоче, Катя побачила саме у Чернівцях, куди вона відправилася разом із своїм чоловіком. Вона зазначила, що нині “працює” відеооператором мами чоловіка, тому що, потрібно надіслати звіт із поїздки всім родичам. Коли вони спустилася аж за сам палац, то Катя вирішила, що підніматися назад вона вже не зможе, тим більш, що вона вагітна. І жартома, Катя Остапчук, попросила лишити її там біля того замку.

Третя дружина Володимира Остапчука заявила, що хоче мати власний палац

Після поїздки до Чернівців, подружжя відправилося у Вінницю. Перше, що вони вирішили там зробити, так це — по обідати. А далі Катерина Остапчук, взагалі розповіла історію, яка просто, дивує. У Вінниці вона вирішила по мити голову. А в салонах не було вільного місця, усе уже було розібрано і розписано по записам. Тоді, по мити їй волосся погодився адміністратор одного з-закладів. Але, в результаті, волосся вона сушила маленьким феном у своєму автомобілі.