Рубрики: Новини
27.08.2024 10:20

Гострі вилиці, запалі щоки та зморшки на лобі: як змінилася Надія Мейхер за 3 роки життя за кордоном

У Мережі з'явилися нові фотографії Надії Мейхер у леопардовому костюмі. Співачка та дизайнерка, яка жодного разу не з'явилася в Україні та живе за кордоном, змінилася до невпізнанності.
Поділитися

Співачка Надія Мейхер, яка останніми роками розкручувала свій іменний бренд одягу “Meiher by Meiher”, у 2022 році ще з’являлася в Мережі і навіть писала мотиваційні пости та активно підтримувала українців. Однак пізніше всі публікації з її сторінки зникли, а потім зник і сам обліковий запис. Потім з’явився новий, але з зовсім іншим контентом.

Обліковий запис Надія Мейхер

Сьогодні Надя Мейхер рекламує лише свій бренд одягу. Де знаходиться сама артистка та дизайнерка точно не відомо. У Мережі з цього приводу є різні думки – хтось припускає, що вона разом із молодшими дочками живе в Італії, хтось вважає, що в Росії. Артистка нічого не коментує.

Надія Мейхер зачарувала в одязі від власного бренду

Так, напередодні 42-річна Мейхер оприлюднила свіжі фотографії, на яких з’явилася у стильному леопардовий комплект з шовку. З усіх питань з приводу придбання моделей з нової колекції дизайнерка запропонувала звертатися до неї в Дірект. Зауважимо, що костюм виглядав дуже стильно. Однак увагу привернув зовнішній вигляд артистки, яка була сама не схожа на себе. Її вилиці стали гострими, щоки запалими, а також з’явилися зморшки на лобі. Ймовірно, це наслідки різкого схуднення.

Нагадаємо, що ідея про створення власного бренду одягу у Надії Мейхер виникла десять років тому. Спочатку екс-солістка ВІА-Гри шила лише для себе, а потім почала випускати одяг для дітей, але колекція через негативні відгуки так і не вийшла. Лише у 2016 році її мрії втілилися у реальність і Мейхер відкриває свій перший бутік. Крім одягу Мейхер займалася випуском взуття. В інтерв’ю тих часів співачка зізнавалася, що позиціонує свій магазин-ательє як творчу майстерню і не вважає себе дизайнером. Згодом її бізнес розширювався. Сьогодні Надя Мейхер по праву може називати себе дизайнером та моделлю, адже весь одяг власного виготовлення він демонструє сам.

На кого орієнтований одяг бренду Meiher by Meiher?

За задумом артистки її одяг для жінок, які відбулися і впевнені в собі, які цінують внутрішню свободу і легко виходять із загальноприйнятих рамок і не звертають увагу на чужу думку. Зверніть увагу, що у своїх колекціях Надія використовує лише якісні та дорогі тканини, які наголошують на статусі жінки.