Рубрики: Новини
27.08.2024 09:29

Жили в різних кімнатах понад рік: ексдружина В’ячеслава Узелкова розкрила реальну причину їхнього розлучення

Відома фітнес-тренерка Марина Боржемська довгий час приховувала правду про свій шлюб. Проте, настав час, коли варто розставити все по своїх полицях.
Поділитися

Понад 20 років разом, вона фітнес-тренерка, він боксер, спільні інтереси та двійко чудових дітей – все це опис ідеального шлюбу. Проте, виявилося, що стосунки Марини Боржемської та В’ячеслава Узелкова далеко не такі, а здавалося зі сторони.

Подружжя ошелешило новиною про розлучення у 2018 році. Тоді, ні Марина, ні В’ячеслав не пояснювали свого рішення. Проте, пройшов час, і жінка почала говорити. Виявляється, боксер був далеко не зразковим сім’янином.

На інтерв’ю для Слави Дьоміна, тренерка зізналася, що потерпала від морального аб’юзу. Ситуація загострилася після хвороби чоловіка. Інсульт фактично звалив здорованя з ніг. Марина не могла залишити хвору людину, тож терпіла всі його вибрики, а він майстерно цим користувався.

“Аб’юз був більше моральний. Це була моя жертовність: “А що він без мене?” Людина знала, на які струни натиснути в моєму серці”, – пригадує Боржемська.

Марина Боржемська розповіла про стосунки до розлучення з Узелковим

А ось для дітей новина про розлучення батьків не стала раптовою. Ще за рік до офіційного розлучення, подружжя розійшлося по різних кімнатах та комунікувало виключно по справі. З’їхавши від Узелкова, Роберт та Олівія майже не спілкувались з батьком. Він не виявляв бажання, та й вони не хотіли.

Нещодавно, 15-річний Робер приголомшив мережу гучною заявою. Підліток повністю підтвердив слова матері та розповів, що після їх розлучення батько став погрожувати родині. Крім того, чоловік опустився до того, щоб принижувати і свою колишню, і дітей, і близьких родини.

“Обзивати моїх родичів – це нормально для нього, обзивати мене – також нормально, і навіть обзивати друзів моєї сім’ї – теж нормально”, – написав Роберт у своєму Instagram.

Марина Боржемська розповіла про стосунки до розлучення з Узелковим

Хлопець наголосив, що його допис, це останнє, що пов’язує його та батька та попросив Узелкова назавжди зникнути з життя родини. Щобільше, підліток наголосив, що висловлює думку не матері, а виключно свою, адже втомився від постійних погроз та звинувачень В’ячеслава.