Рубрики: Новини
27.08.2024 12:41

В стилі “Потапа і Насті”: 43-річний чоловік Каменських працює на яхті та “закидає” рядки про човни і дівчат

Український продюсер та співак Олексій Потапенко (Потап) десь працює біля яхт і моря. Все це наводить його на думки і на нові рядки, які можливо "переростуть" в пісню.
Поділитися

Не простий співак Потап, якого одночасно люблять і не дуже, але при цьому завжди обговорюють, написав кілька слів у своїй сторінці в соцмережі Instagram. Імовірніше всього, що вони є уривком із його нової пісні, яка вже написала, але її ще ніхто не чув. Оскільки, дану композицію ще готують до випуску в маси. Він написав: “А я на човні, а я на човні, а ну дівчата, зробіть фотки…”.

З самого початку Потап написав текст англійською мовою, таким чином, цитуючи слова з пісні “I`m on a boat”, виконавцем якої є гурт “The Lonely Island”. Потім він написав текст російською мовою, який трішки відрізняється від того, що співає вище вказаний гурт. При цьому, Потап натякнув, що він на роботі.

“Цікаво, але я на роботі при цьому всьому”, – підкреслив український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап).

До всього цього, він зробив фотографію на якій одягнений і виглядає у “морському стилі”. Його світло-сіра футболка та світло-сіра кепка із синім орнаментом, ідеально підходить під весь той текст, який він написав. Та і саму світлину він зробив на пристані. Позаду нього видніються яхти, човни та катери. Але точне місце свого перебування, посилання не геолокацію, співак-репер не вказав.

До цього допису, Олексій Потапенко, отримав чимало коментарів. Одна з жінок написала, що він схожий на гордого лева, а інша — що йому дуже сильно підходить даний стиль. Один із підписників продовжив написану Потапом фразу, додавши наступні слова: “А я на джипі, хлопці, ну візьміть знятися в кліпі”. Один із читачів написав просто геніальну фразу: “Старий і море”.