Рубрики: Новини
27.08.2024 23:03

“Красивий роман”: Ольга Мартиновська розповіла про розвиток стосунків між нею та Ектором Хіменесом-Браво

Особисте життя Ектора Хіменеса-Браво цікавить багатьох шанувальників. Шефа пов'язували стосунками з багатьма відомими жінками. Зокрема, з Ольгою Мартиновською. І між ними вже давно дійсно дещо є!
Поділитися

Сьогодні неможливо уявити “МастерШеф” без Ольги Мартиновської. Та й сама кулінарка не бачить себе поза проєктом. Іноді вона думає про те, як би склалося її життя без найбільшого кулінарного шоу країни. Але сьогодні їй не вистачає фантазії, щоб уявити інший шлях.

Нагадаємо, що Ольга стала переможницею третього сезону. Але на цьому її історія в шоу не закінчилася, а тільки розпочалася. Згодом вона повернулася на проєкт, але уже не учасницею, а членом команди. Мартиновська відповідала за технічну кухню та працювала за кадром.

Ольга Мартиновська поруч з Ектором Хіменесом-Браво у 3 сезоні. Джерело: YouTube-канал МастерШеф

Ольга була фудом протягом 5 років. А потім їй випала можливість стати суддею “МастерШеф”, коли від свого місця відмовилася Єлизавета Глінська. Мартиновська не відмовилася від цього шансу, тому вже 5 років успішно працює поруч з Ектором та Володимиром Ярославським.

Ольга зізнається, що іноді у їхній команді виникають суперечки. Але всі відносяться до них, як до звичної частини робочого процесу. Після будь-якої бурхливої дискусії йде спокійний діалог, обійми та подальша спільна праця людей, як єдиного механізму, задля покращення шоу.

Ольга Мартиновська розповіла про свій шлях від учасниці 3 сезону до судді МастерШеф

Тому Мартиновська обожнює бути суддею “МастерШеф”. І з кожним сезоном цей процес все більше захоплює її. Це помітно також учасникам і глядачам. Шанувальники вважають саме Ектора, Олю та Володимира найкращою трійцею суддів за багаторічну історію проєкту.

Аналогічні емоції відчувають і колеги Мартиновської. Нещодавно Ектор після завершення знімань 14 сезону зізнавався, що дуже сумуватиме за Олею та Володимиром. Але також зазначив, що відпочинок один від одного допоможе їм повернутися ще кращими!