Рубрики: Новини
28.08.2024 07:46

“Це ж просто неймовірно”: 43-річна Лілія Ребрик народила трьох і має сили не спати вночі — постарався Дикий

Поки Катерині Полтавській після народження дитини потрібні 2 няньки, Лілія Ребрик відчуває силу 2 няньок в собі. Невже з Андрієм Диким ведуча знайшла джерело невичерпного запасу енергії?
Поділитися

Напевно, ви чули думку, що чужі діти ростуть швидко. Можливо, навіть особисто це помічали. Причиною такого враження є нерегулярність спостереження. Чим рідше ми бачимо когось, тим краще помічаємо зміни у зовнішності, характері та інших аспектах.

Тобто для батьків власні діти ростуть повільно? Якби ж це правило дійсно так працювало, бо довше насолодитися кожним моментом зі своєю малечею хотіла б кожна мама. Але часто за зростанням рідних дітей батьки теж не встигають слідкувати. На своєму досвіді у цьому могла переконатися уже тричі матуся Лілія Ребрик.

Телеведуча Лілія Ребрик зі своїми доньками Діаною, Поліною та Аделіною

Старшу дочку Діану Лілія народила 30 серпня 2012 року, тому цьогоріч їй уже виповниться 12. Середня дівчинка Поліна з’явилася у квітні 2018. Наймолодша Аделіна зберегла тенденцію з різницею у 6 років між дітьми, але обрала для себе оригінальнішу дату, тому з’явилася на світ 15 березня 2024. І з того моменту вона щодня дивує свою маму!

Лілія зазначає, що вона щоденно змінюється разом з Аделькою. При цьому ведуча відчуває неймовірну кількість енергії та сил. Вона не втомлюється, коли потрібно прокидатися вночі. Жінка залюбки носить доньку на руках. Після народження дівчинки вона навіть стала менше тривожитися і поспішати. Лілія відчуває себе спокійнішою, більше радіє кожному дню та щоденно отримує багато нових вражень завдяки своїй донечці.

43-річна Лілія Ребрик розповіла про радощі після народження третьої доньки

До слова, ім’я Аделіна знаменитість обрала на просто так. Виявляється, у ньому зашифровані імена усіх членів родини: А (Андрій), Де (Діана), Лі (Лілія) та На (Поліна). Тому певною мірою наймолодша донечка є головним символом багаторічних стосунків Дикого та Ребрик.