Рубрики: Новини
28.08.2024 12:31

Розкритий секрет шикарної шкіри Світлани Лободи: зробити таке може кожна жінка, але потрібно кілька речей

Співачка Світлана Лобода оприлюднила бекстейдж у якому чітко видно, що робить для того, щоб мати ідеальну шкіру. Все не так просто, як здається на перший погляд.
Поділитися

Багато хто вважає, що красива і гарна шкіра, це комусь Богом дано. А ні..! Це все величезна, постійна і клопітка робота над собою, своїм тілом, а ще — грим. Саме так роблять зірки, насамперед, співачка з України Світлана Лобода, щоб гарно виглядати на сцені. На своїй сторінці в соцмережі Instagram вона показала, що робить зі своєю шкірою перед тим, як вийти у зал до глядачів.

Кілька секундне відео співачки Світлани Лободи розкриває все, що необхідно для того, щоб зі сцени, або з екрану телевізора, виглядати просто неймовірно! Це грим. Вона робить не лише макіяж на обличчі, а й гримує практично все тіло. Це і шия, і бюстьє, і “кістки” ключиць, все. Маскувати зірки можуть навіть шкіру рук. А можуть і всю себе цілком! Дивовижні образи не робляться з нічого. А люди в живу не є ідеальними. До того ж, ніхто.

 

Утім, Світлану Лободу знову кудись “понесло”, у якийсь незвичний для простих людей формат. У бекстейджі перед своїм концертом вона показала, що цього разу виступатиме у довгих насичено-червоних лосинах, колір яких трішки “виїдає” очі. Але можливо, що зі сцени це буде виглядати як раз нормально. До цього вона додала довгий, широкий і темно-бордовий халат, який весь в стразах. Під халатом — чорний обтягуючий топ із тоненькими бретельками.

Зірка завершила свій образ додаванням прикрас. Це довге кольє з величезною підвіскою у формі хрестика, який повністю оброблений дорогоцінними камінцями. Схоже, що Світлана Лобода віруюча жінка, і носить такий хрестик не лише для краси, а й з метою оберігу від “дурних” очей. До свого яскраво-червоного кольору із додаванням темно-бордового і в’їдливого фіолетового кольору, вона додала темні окуляри з червоним обідком.