Рубрики: Новини
28.08.2024 13:17

“Холостячка” Ксенія Мішина заговорила про поцілунки з 12-річним сином: Платон переживає підлітковий вік

Відома і незаміжня "Холостячка" Ксенія Мішина розуміється на поцілунках для чоловіків. Насамперед, на їх наявності і важливості, скільки б чоловіку не було років.
Поділитися

Українська акторка театру і кіно Ксенія Мішина, яка стала популярною завдяки своїй грі в серіалі “Кріпосна” та участі в романтичному реаліті-шоу побачень “Холостячка”, опублікувала дуже ніжне фото разом із своїм сином. Зірка обережно цілує свого 12-річного сина Платона у лоба. Цю світлину акторка виклала в сьогоднішній своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами Ксенії Мішиної, нині вона намагається пояснити Платону, що чоловіки в будь-якому віці люблять поцілунки. Крім перехідного віку. Це саме той період, один із найскладніших у житті, який нині починається в її сина. На світлині, що Ксенія Мішина, що Платон, обидва мають поважливе, любляче та ніжне ставлення один до одного.

Ксенія Мішина розповіла про важливість поцілунків для чоловіків

Зірка ніжно цілує свого сина у лоба, а він — обережно пригортається до мами, притиснувши обличчя до її плеча. При цьому, у нього спокійний і навіть релаксуючий вираз обличчя. Біля люблячих батьків діти завжди почувають себе в певній безпеці та зоні комфорту. От саме так і Платон.

На фото добре помітно, що у вухах Ксенії Мішиної золоті сережки, але в сина Платона також “пробиті” вуха. У всякому разі, одне точне. А його масивну та срібну сережку з шипами просто неможливо не побачити. Участь у цій міні-фотосессії разом із ними приймав і їхній домашній улюбленець. Він не просто їхній пес, а вже давно невід’ємна частина їхньої сім’ї.

Крім важливості поцілунків для чоловіків у будь-якому віці, Ксенія Мішина “розповіла” і про важливість догляду за чоловіками, теж, у будь-якому віці. Насамперед, вона трішки не догледіла і Платон уже встиг почухати “бубу” на руці і занести туди інфекцію. Тож після поцілунків вони відправилися на прийом до лікаря. Пес пішов разом із ними.