Рубрики: Новини
28.08.2024 13:47

“Я виглядаю на 23”: на честь свого 41 дня народження Джамала поділилася головним секретом молодості

Молодість — це завжди прекрасно. Тому люди хочуть залишатися молодими якомога довше. І Джамала знайшла ефективний спосіб омолодження! Але чи можна такий підхід назвати дієвим для всіх?
Поділитися

Наприкінці серпня Джамала святкує свій день народження. Цього літа співачці виповнився 41 рік. Але вона зізнається, що відчуває себе молодшою. На думку зірки, вона виглядає на 23. А секрет молодості, яким користується Джамала, дуже простий — діти.

Артистка згадала слова знаменитого дизайнера Карла Лагерфельда, який працював з Chanel, Fendi, Jean Patou, H&M й іншими відомими брендами. Він дотримувався поглядів чайлдфрі та вважав, що діти поруч додають людині зайву сотню років. Але Джамала, яка народила 3 синів, зовсім цього не відчуває. Навпаки поряд із маленьким Алімом вона молодшає.

Співачка вважає, що саме її синочок є головним подарунком, який вона могла собі зробити на день народження. Для того, щоб все стало просто ідеально, не вистачає лише Перемоги. Для неї потрібно ще попрацювати, причому кожному з нас, а не лише захисникам. Тому Джамала активно залучена до процесу допомоги оборонцям. Вона іноді організовує збори та підтримує відкриті іншими людьми. Але цього разу вирішила обійтися без “банок”.

41-річна Джамала розповіла про життя після народження третього сина

Причина такого рішення у концерті, який Джамала дасть уже на вихідних. А всі отримані гроші від продажу квитків артистка планує передати на потреби захисників. Така відданість Україні, патріотизм та доброта співачки дуже подобаються її аудиторії.

Шанувальники зірки привітали її з особистим святом. В коментарях люди подякували Джамалі за її творчість та зусилля, яких вона докладає задля допомоги країні. Під дописом привітання також залишили колеги артистки, серед яких співачки Юлія Саніна та Марія Яремчук.