Рубрики: Новини
29.08.2024 13:53

Проводить час, як незаміжня жінка: “Холостячка” Злата Огнєвіч показала, як “коротає” відключення світла

Співачка і знаменита "Холостячка" Злата Огнєвіч знає, як справитися з відключенням електроенергії максимально весело, комфортно і розслаблено.
Поділитися

Відключення електроенергії по всій країні торкнулися не лише простих українців, а й зірок шоу-бізнесу. Без світла “сидять” відомий суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, зіркова “Холостячка” Ксенія Мішина і ще одна, друга “Холостячка” нашої країни, Злата Огнєвіч, Остання знайшла дуже цікавий спосіб, як скоротати час, поки відсутнє світло і як особливо не нервуватися через це. Свій надійний метод вона зняла на відео і опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Співачка Злата Огнєвіч показала, що єдиний спосіб справитися взагалі з цим усім — це вживати щось міцне. До того ж, робити це по різних рівнях. Вона навіть розробила схему цих рівнів і ступенів споживання. Наприклад, якщо електроенергії немає лише протягом двох годин, то це можна пережити, і щось міцне лише “пригубити”. Якщо сидіти без світла від чотирьох і до 6 годин, то це так, десь на 50 грам потягне.

Злата Огнєвіч показала, що допомагає їй пережити відключки світла

Усі 100 грам можна спокійно вжити під час відключення електроенергії розрізом до 10 годин часу. А заповнена доверху склянка підійде для тих, хто без світла пробуде від 10 годин і більше. При аварійному відключенні дозволяється взагалі все. Не лише до верху, а й через верх, а можливо і не один через верх.

Звичайно, що Злата Огнєвіч оприлюднила таке відео у своїй stories жартома, щоб розрядити і без того не веселу обстановку. Хоча інколи, всім нам потрібно розслаблятися, але розумно, якісно і в міру. І дуже добре, коли вдома, щоб ніде і ніяким чином не потрапляти в якісь пригоди. Ще краще, коли щось своє “домашнє” із власного вирощеного винограду. У будь-якому разі робити щось, щоб мати “розрядку” і не доводити свою нервову систему до крайнощів.