Рубрики: Новини
29.08.2024 18:36

У довгій лимонній сукні і кофтинці з китицями: Юлія Саніна показала, як виглядати стильно і по-діловому

Блогерка та фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна показала чудову кофтинку та спідницю в якій можна і до дитини в школу піти. Образ виглядає дуже елегантно, але при цьому є досить комфортним.
Поділитися

Українська співачка, авторка пісень, блогерка та фронтвумен українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна показала образ у якому можна піти в школу до дитини на 1 вересня. Це дуже круто, елегантно, стильно, але при цьому дуже зручно і комфортно. Світлини у своєму новому одязі Юлія Саніна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Найперше — це дивовижна кофтинка, низ якої зроблений із довгих китиць, а верх без бретельок і рукавів. Плечі повністю відкриті, а ось верхня частина тіла дуже гарно підкреслена самою кофтинкою-блузою. Колір білий, але досить насичений. Тканина схожа на атласну. Загалом така сорочка без рукавів виглядає дуже по-ділову, але в ній буде зручно в тому ж офісі, або на святі 1 вересня у дитини в школі.

До цього Юлія Саніна додала дуже довгу спідницю лимонного кольору та прямого крою. Спідниця така довга, що повністю прикриває взуття зірки і навіть злегка “лежить” на підлозі. Кому прямо таке не до смаку, то спідницю доведеться вкорочувати. Колір спідниці просто неймовірний, а разом із атласною кофтинкою виглядає ідеально.

До свого образу Юлія Саніна додала й золоті прикраси. Це кольє з чистого золота та підвісками у формі зірок, а ще золоті каблучки та сережки. Даний пост співачки дуже сильно сподобався її фанатам. У коментарях їй написали, що сама дорогоцінна прикраса в цьому житті це сама Юлія Саніна, а не те, що на ній.

“Неймовірно красива жінка. Ви прикрашаєте собою ці прикраси, а не вони Вас”, – написала співачці одна з її прихильниць.

Крім цього, чимало читачів відмітили, що Юлія Саніна завжди має стильні та гарні образи, а не лише саме цей. А прикраси, які вона носить, не є простими. Кожна з них несе свій сенс і задум. Прикраси Юлії Саніної відображають її внутрішнє я.