Рубрики: Новини
30.08.2024 11:57

Екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала, як “осліпила” Грецією своєю шикарною фігурою – прес вражає

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налкакіоглу українка Лілієя Реус має шикарне тіло та відпочиває на острові Міконос у Греції.
Поділитися

Українська візажистка Лілія Реус, яка є родом із західної частини нашої країни, нещодавно відпочивала на острові Міконос у Греції. Це дивовижне місце, яке омивається водами Егейського моря. Там Лілія Реус, яка також є колишньою дружиною відомого турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, зробила нові гарні світлини. У першу чергу, вона показала, як гарно та чудово виглядає після розлучення. Нові фото Лілія Реус оприлюднила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Перше, що “кидається” в очі, так це те, що Лілія Реус має дуже гарне тіло. Вона висока, струнка, але при цьому у неї не суто пряма, а дуже гарна фігура у формі “гітари”. До того ж, у неї дуже гарний прес живота. М’язи животика такі міцні, що вони помітні навіть під час того, як візажистка сидить на сходах. Вона опублікувала саме ті світлини на яких сидить в одному купальнику на сходах у одному з місць Греції. Єдине що, купальні плавки вона трішки прикрила спідницею-парео, яке повністю зроблене з китиць.

 

Так, навіть ідеальна фігура і вигляд, ніби в справжньої моделі, не гарантувало Лілія Реус довге та щасливе життя разом із Муратом Налчаджиоглу. Вони зустрічалися протягом двох років, адже пропозицію “руки та серця ” Мурат зробив Лілії у вересні 2021 року. Тоді ж відбулися заручини. Офіційно пара одружилася в червні 2023 року. А вже після чотирьох місяців шлюбного життя вони розлучилися.

Про причину розлучення обидва партнери мовчать. Однак, Лілія Реус натякнула, що в усьому винен Мурат. Насамперед, вона зазначила, що думала, що Мурат змінеться, а він думав, що вона нікуди не подінеться. Це всі коментарі з приводу їхнього розставання. Тепер візажист Лілія Реус часто подорожує і показує свій гарний і шикарний вигляд. Але про нові стосунки чи своє особисте життя вона нічого не публікує.