Рубрики: Новини
30.08.2024 11:59

Стала зіркою Японії: “молочна” Настя Каменських не засиділась вдома сама після втечі Потапа (Відео)

"Молочна" Настя Каменських не засиділась вдома сама після відʼїзду Потапа за кордон та вразила новинами про своє життя. Поки Потап не поруч, не залишилась без уваги.
Поділитися

Власне, робота артистка з іспаномовну аудиторію принесла їй вельми неочікувані результати, адже композиція співачка звучала в Японії і стала дуже популярною. Раніше про це повідомляв і Потап, який був дуже задоволений результатами і поїхав досліджувати англійський ринок. Судячи з усього, пара розглядає можливість розвитку саме у цьому напрямку.

Так само Настя поки що не здає своїх позицій і в Іспанії, адже регулярно з’являється там на телебаченні, дає короткі коментарі і виходить на червоні доріжки.

Настя Каменських розповіла, як стала зіркою Японії

37-річна Настя Каменських показала свою натуральну красу без грама косметики

Звичайно, багато хто ще не знає про успіхи Насті на зарубіжному ринку, тому нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, у дописі до якого і розповіла, як стала зіркою Японії.

Примітно, що українська публіка доволі сильно критикувала новий репертуар артистка. Підвищена увага до її пісень та якості кліпів була зумовлена тим, що Настя позиціонує себе на іспанському телебаченні, як українська виконавиця, тому представляє свою країну за кордоном. При цьому її музика викликала у сли хотів багато запитань з точки зору того, як Каменських представляє батьківщину у Іспанії.

Не дивлячись на це, пісня змогла привернути до себе увагу, потрапила у музичні чарти і навіть розповсюдилася у неочікуваному напрямку — в сторону Азії.

Настя тим часом регулярно з’являється в Україні на відміну від свого чоловіка Потапа і також дає концерти у різних містах. Завантажений графік робить майже неможливими регулярні зустрічі з чоловіком, через що пліткують про розставання пари. На даний момент Настя та Олексій заперечують інформацію про завершення їхніх стосунків. Але лише вони знають, що відбувається насправді.