Рубрики: Новини
30.08.2024 14:58

2 брата від одного батька і різних мам: хто з цих молодших Хостікоєвих народжений Наталією Сумською (ФОТО)

Анатолій Хостікоєв став батьком два рази, і два рази в нього народилися хлопчики. В них велика різниця у віці, але вони об'єднані любов'ю до своєї справи.
Поділитися

Анатолій Хостікоєв та Наталія Сумська не мають звички ділитися з пресою своїми особистими справами та деталями стосунків з людьми. Скандалу завжди обходили родину стороною, хоча сестра Наталії Ольга В’ячеславівна неодноразово ділилася подробицями життя династії Сумських.

Подружжю в свою чергу і так вистачало уваги: як ніяк обидва були популярними акторами. У шлюбі в них з’явився спільний син В’ячеслав, який був названий на честь свого дідуся. Хлопчик ріс у творчий обстановці, в театрі, в середу вистав та костюмів. А тому не дивно, що швидко знайшов свій власний шлях до сцени.

Наталія Сумська показала свого рідного сина та пасинка. Григорій Хостікоєв з Софією Ротару на зйомках мюзиклу

Наталія Сумська показала свого рідного сина та пасинка

Наталія Сумська показала свого рідного сина та пасинка

На той момент його брат якраз тільки повинен був вступити на шлях підкорення театру та телебачення. Мова йде про пана Григорія Хостікоєва, який народився у шлюбі Анатолія Хостікоєв та Любові Кубюк.

Публіка не змогла не помітити розкішних зовнішніх даних, який успадкував молода людина: неймовірні сині очі, каштанові кучері, стрункий стан та закоханий погляд.

Складається враження, що з В’ячеславом його взагалі нічого не пов’язує, хоча обидва вони закохані в сцену, обидва красиві, талановиті і впевнені в собі. Але це зовсім не дивно, адже різниця у віці в них колосальна, матері різні і навіть часи, в які вони вчилися, також сильно відрізняються. Можна сказати, що це люди майже різних епох.

Зараз В’ячеслав Хостікоєв не одружений, живе окремо від батьків, і нещодавно потрапив у гучний скандал, напевно вперше у своєму житті.

Так, молода людина дав коментар на рахунок своєї двоюрідної сестри Антоніни та розкритикував її за небажання говорити про свою позицію вголос, проживання на території російської федерації та відсутність на похоронах бабусі. Матір дівчини Ольга В’ячеславівна Сумська грубо відреагувала на даний випадок у сторону її спадкоємець і на даний момент знаходиться у конфлікті з племінником. Помиритися їм не вдалося, хоча В’ячеслав запевняє, що намагався робити крок назустріч.