Рубрики: Новини
30.08.2024 18:30

Не витримала опалення в липні: Аніта Луценко переїхала з Британії в іншу європейську країну – не в Україну

Фітнес-тренер Аніта Луценко, яка зі своєю дочкою понад два роки жила у Британії, більше не витримала холоду, зібрала валізи та переїхала до іншої країни.
Поділитися

Перед самим початком війни, коли напруга в країні досягла максимуму, фітнес-тренер Аніта Луценко прийняла для себе єдине правильне рішення і разом із маленькою дочкою виїхала за кордон. Знаменитість оселилася у Британії, де почала облаштовувати своє життя. Можливість працювати на відстані дозволило зірці підтримувати якийсь фінансовий рівень.

Аніта Луценко переїхала з Британії в іншу європейську країну

Пізніше дочка пішла до британської школи і життя фітнес-тренера почало потихеньку налагоджуватися. Аніта продовжувала записувати ролики, в яких ділилася своїми знаннями в галузі схуднення та правильного харчування, публікувала на своєму Ютуб-каналі онлайн-тренування та навіть створила кілька нових проектів, які успішно просувала в Україні.

В одному з інтерв’ю Луценка зізнавалася, що життя у Великій Британії їй дуже подобається, проте днями стало відомо, що фітнес тренер змінила своє місце проживання. Про це Аніта розповіла у своїх соціальних мережах. Основною причиною стала… погода та “негласні правила” британців.

Аніта Луценко переїхала з Британії в іншу європейську країну

“Не витримала я теплі куртки у серпні, необхідності включати опалення в липні та щоденне сіре небо над головою”, – написала знаменитість у коментарі.

Далі Луценко розповідає, що доходило до смішного, коли вона з’являлася на Zoom-конференції з колегами та партнерами з бізнесу з України у трьох теплих кофтах, коли ті сиділи перед екраном у майках.

“У британців є такий вислів – якщо вдома холодно – одягни ще одну кофту”.

Знаменитість пояснює це негласними правилами, коли ти обмежуєш себе у дрібному комфорті – заради глобальнішого комфорту спільноти. І незважаючи на те, що Британія залишила в Аніти прекрасні враження та подарувала крутих подруг, після загострення хронічного захворювання через постійне переохолодження, змусило знаменитість вдатися до кардинальних заходів і на якийсь час переїхати з дочкою в теплішу країну – Іспанію.

“Сподіваюся тимчасовий переїзд в Іспанію дозволить більше знімати корисного відео українською (у Британії це настільки дорого, що просто було неможливим) … ну а для Мії ще одна мова”, – написала Аніта і пішла на прогулянку в легкій спідниці, майці та шикарному капелюсі.

Аніта Луценко переїхала з Британії в іншу європейську країну