Рубрики: Новини
30.08.2024 20:15

Начебто з різних світів: як живуть дочки Сумської – 34-річна Паперна у Москві, а 22-річна Борисюк у Києві

У популярної актриси Ольги Сумської є дві доньки від двох різних шлюбів. Зовні Антоніна та Ганна дуже схожі, але живуть тепер вони абсолютно різним життям.
Поділитися

Актриса Ольга Сумська завжди дуже відкрита з шанувальниками, особливо з тими, хто щодня читає її блог, де вона докладно розповідає про своє життя і розмірковує на різні актуальні теми. Однак є одне питання, яке знаменитість не хоче обговорювати і стосується воно її старшої дочки від першого шлюбу з Євгеном Паперним – Антоніною.

Дочка Ольги Сумської Паперна заблокувала українцям доступ до свого блогу

Річ у тому, що кілька років тому донька Ольги Сумської, яка також має акторську освіту, вирушила підкорювати Москву та затрималася там. За роки життя в Росії Антоніна встигла снятися в кількох фільмах і знайшла своє кохання в особі популярного російського актора Володимира Яглича. Про їхній роман вперше стало відомо у 2015 році, а вже через два роки Паперна народила дочку Єву. У квітні 2020-го в сім’ї з’явилася друга дитина – син Данило.

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна зі своїм чоловіком-росіянином

Все було чудово. Про все, що відбувалося в житті, Тоня із задоволенням розповідала в блозі в Інстаграм, проте все змінилося у лютому 2022 року, коли за кілька днів після початку війни дочка Сумська закрила свою сторінку від користувачів з України. За два з половиною роки Паперна жодного разу не висловилася за підтримку рідної країни. Мало того, вона продовжує зніматися у російських серіалах і час від часу разом із чоловіком з’являється на червоних доріжках у Москві.

Ольга Сумська, виправдовуючи доньку, каже, що Тоня дуже переживає, але не може висловлюватися через страх за дітей. А водночас молодша дочка Сумської від актора Віталія Борисюка – 22-річна Ганна разом із батьками живе у Києві, так само як і всі українці, ховається від бомбардувань та допомагає ЗСУ.

Молодша донька Ольги Сумської від Віталія Борисюка Ганна

Дівчина закінчила акторський ВНЗ і тепер їздить на гастролі зі спектаклями разом із батьками різними містами України. В одному з інтерв’ю Ганна зізналася, що зараз дуже гостро відчуває, як віддаляється від старшої сестри.