Рубрики: Новини
02.09.2024 12:21

Злата Огнєвіч Леопардівна показала, як готує малосольну рибу: у вечірній сукні як справжня “Холостячка”

Риба і сукня, яку можна одягнути кудись на вечір є незвичним поєднанням. Утім Злата Огнєвіч показала, як у шикарному вбранні можна засолити рибу.
Поділитися

Усіма улюблена в Україні співачка і відома героїня романтичного шоу-побачень “Холостячка” Злата Огнєвіч поділилася рецептом смачної червоної малосольної рибки. Готувати співачка вирішила у дивовижній леопардовій сукні. Звичайні господині такого не роблять. Рибу ще й готувати в сукні у якій можна піти кудись на вечір, це нонсенс, але можливо! І як саме це робити знаменитість показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, у леопардовій сукні вона тепер не Злата Огнєвіч, а Злата Леопардівна. І вона поділиться дуже класним рецептом того, як засолити вдома рибу. Зірка запевняє, що це найкласніший і найсмачніший рецепт. Для цього необхідно взяти 350 грам будь-якої червоної риби, цукор, сіль, лимон (з нього потрібна буде тільки цедра), кріп і один секретний інгредієнт — коньяк. Останнє вона ледь не розбила перед зйомкою, але пляшка нині ціла!

Для початку необхідно викласти на тарілочку трішки солі, цукру та натерти на терці цедру лимона. Далі нарізати всю наявну зелень. Рибу краще всього покласти у ємкість для збереження їжі, яка міцно закривається. Зверху на неї висипати суміш цукру з сіллю і всю рибу, зі всіх сторін, дуже і дуже добре “обтерти” в цьому. Після цього засипати порізаною зеленню. І залити все це 50 грамами коньяку. Саме в цьому напої Злата Огнєвіч вбачає секретний інгредієнт, який і робить саме цей рецепт неймовірним!

“50 грам коньяку допоможе поєднати всі інгредієнти в унікальний і неповторний смак”, – підкреслила Злата Огнєвіч, яка останнім часом, особливо під час відключень електроенергії, захопилася міцними напоями.