Рубрики: Новини
02.09.2024 14:57

Урок з французької та кава: багата онука Софії Ротару розповіла, чим обов’язково займається кожен день

Справжнє елітне і розкішне життя має онука Софії Ротару, модель Соня Євдокименко. У неї і французька зранку, і бранч із рідними і навіть теніс.
Поділитися

Онука естрадної співачки Софії Ротару, Соня Євдокименко, яка є відомою та багатою знаменитою моделлю, розповіла, як проходять її елітні ранки. Про все це вона повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram. І навіть тексти своїх розповідей у мережі вона подає елітно, англійською мовою. Тим самим, вона ніби відокремлює себе від інших знаменитостей українського шоу-бізнесу, які продовжують жити в Україні, а не як вона, перебувати закордоном.

За словами Соні Євдокименко, вона любить рано прокидатися і ранні ранки. У її розумінні, рано це вже о 07:00 — 07:30. Вона прокидається саме в цей період часу. Після цього у неї починається skincare — період часу догляду за її шкірою. Далі гарячий душ і склянка свіжого соку для підтримки здорового стану організму. А ще невід’ємні прогулянки, які вона називає “золотими”. Імовірно тому, що цінує їх користь і необхідність.

Багата онука Софії Ротару розповіла, чим обов’язково займається кожен день

Найулюбленіший ранковий час у моделі Соні Євдокименко — це кава-таймс, або кава-брейк (перерва на каву). Цим моментом зранку вона насолоджується більше всього. А ось найважливішим ранковим процесом кожного дня в її житті є читання книг. Нині знаменитість “тримає в руках” книгу автора Роберта Музіля “Людина без властивостей”. Це надзвичайно захоплюючий незавершений роман у трьох частинах. Цей австрійський письменник писав його упродовж всього свого життя. Видання перекладено більше, ніж 30-ма мовами світу. Нині воно є одним із найвизначніших творів європейської літератури 20-го сторіччя.

Встигає зранку онука Софії Ротару і по займатися тенісом. А вже тільки після цього відвідати бранч (пізній сніданок) зі своєю родиною. Як правило, пізній сніданок може тривати у період із 09:00 до 11:00. Після цього, модель Соня Євдокименко має урок із французької мови.