Рубрики: Новини
03.09.2024 12:42

До весілля готові: перебуваючи за океаном, Олександр Кривошапко та його кохана вийшли у світ в білому

З США український співак Олександр Кривошапко продовжує публікувати світлини зі своєю теперішньою коханою жінкою. Цього разу він показав дещо цікаве, що хотіла б мати кожна жінка.
Поділитися

Популярний і нині неоднозначний співак, ліричний тенор, фіналіст шоу “Х-фактор” Олександр Кривошапко показав нове відео зі своєю коханою жінкою. Зірка зробив це перебуваючи і проживаючи вже тривалий час за океаном у США. Пост із відео він оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На відео співак Олександр Кривошапко і нині його теперішня кохана жінка. Обидва у всьому білому, дуже гарні, модні та стильні. Насамперед, Кривошапко у абсолютно білій футболці, помітно, що в дорогій і з якісної тканини. А ще — в суто білих штанях і білому шкіряному взутті. До свого образу він додав прозорі окуляри для корекції зору, оправа яких повністю непомітна. Єдине, що є яскравим у даному образі Олександра Кривошапко — це його масивний золотий годинник і два персні на руці. Ще сильно “кидаються” в очі татуювання співака.

Кохана жінка Олександра Кривошапко теж у білому, але свій образ вона трішки “розбавила” бежевим і коричневим тоном. Піджак і штани вона одягла суто білосніжного кольору. А ось втягуючу-майку без бретельок, яка чудово, виразно і гарно підкреслює її бюстьє, вона обрала бежевого кольору. Взагалі на цьому відео дуже добре і гарно видно, яке в коханої Олександра Кривошапко гарне бюстьє. Тепер багатьом жінкам і собі хочеться мати те саме.

До бежевої втягуючої-майки без бретельок жінка Кривошапко додала тоненький бежевий ремінь із блискучою золотою застібкою. Взуття вона підібрала — кеди бежево-білого кольору від бренду Louis Vuitton. Своє волосся жінка зірки зібрала і обережно “заколола” на тильній частині голови. З прикрас — лише обережні золоті сережки. З яскравого — невеличка чорна “сумка”, яка ідеально підходить для виходу у “світ” на вечір.