Рубрики: Новини
03.09.2024 18:16

“Раз – позитивний, два – позитивний”: 40-річна Слава Камінська зробила тест і не повірила в 2 смужки

Учасниця жіночого попгурту "неАнгели" Слава Камінська "підсіла" на тести. Зірка розповіла чому та що саме в ній безкінечно розмножується. І як з цим бути вона навіть і не знає.
Поділитися

Популярна українська співачка, учасниця жіночого попгурту “неАнгели”, а ще дизайнерка та інста-блогерка Слава Камінська заявила, що вона захворіла на коронавірус. У неї настав “ковідодень” та “ковідосурка” (мала на увазі, що цілий день матиме “постільний режим”). Про це вона сама повідомила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, на коронавірус вона захворіла ще на початку серпня. Тоді майже тиждень хворіла і лежала в ліжку (не могла встати). Мала і кашель, і температуру. Пізніше встигла злітати в Іспанію. Після повернення захворів її, імовірніше всього, що коханий чоловік. Уже тоді вони придбали тести на коронавірус. Слава Камінська має цілих чотири позитивних результати на корону.

“У мене: раз – позитивний, два – позитивний… Чотири (!) позитивні загалом. Ну, краще б звичайно на вагітність — але, поки що, по ходу розмножуються в мені тільки віруси”, – написала в своєму пості співачка.

Після того, як зірка зробила таку кількість тестів на коронавірус і вони всі виявилися позитивними, до неї прийшло і самонавіювання. Насамперед, тепер до неї “полізли” всі симптоми ковіду, якиз раніше не було. Були певні, але не прямо, щоб одразу всі.

“Почуваюся в епіцентрі змови, правда не розумію якого і з якого приводу”, – підкреслила зірка під час своєї розповіді.

Не знає на 100% Слава Камінська і того, що робити далі: купувати їй п’ятий тест на коронавірус чи може взагалі ще кілька штук купити (щоб дотягнути до 10). Вона зазначила, що ця хвороба вже начебто і не модна, але яка ж вона наполеглива!

У підсумку знаменитість поцікавилася в своїх підписників щодо того, які у них стосунки з ковідом: чи хворіли вони, коли, скільки разів і як давно. Читачі лишили співачці безліч коментарів із побажанням якнайшвидшого одужання.