Рубрики: Новини
03.09.2024 18:50

Камалія з щемом в серці повідомила про біду з донечкою Мірабеллою: “Наша дівчинка на шляху до одужання”

Переможниця 14-го конкурсу краси "Місис Світу" Камалія розповіла, що сталося з її донечкою Мірабеллі. Де зараз її дитина і чому батькам не завадить бути більш обачними.
Поділитися

Відома українська співачка та переможниця 14-го конкурсу краси “Місис Світу” Камалія закликала всіх батьків бути уважними з придбанням для своїх дітей електросамокатів. Насамперед тому, що її донечка Мірабеллі впала з такого самокату й отримала серйозний перелом зі зміщенням. Про все це співачка Камалія написала на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, з цими речами потрібно бути максимально уважними. Адже ці пристрої можуть лише здаватися безпечними на 100%. При цьому можна отак впасти і отримати важку травму. Тому вона закликає всіх батьків подбати про здоров’я своїх діточок, поговорити з ними про це і застерегти їх щодо можливих наслідків.

“Слід завжди нагадувати дітям про те, що необхідно бути обережними”, – підкреслила Камалія.

Також співачка висловила неабияку вдячність всім лікарям “Охматдиту”. Вони зробили просто неможливо, щоб допомогти її донечці. Співачка відмітила неабиякий професіоналізм цих медиків і того, наскільки вони вміють проявляти свою турботу та піклування до пацієнтів. Нині Мірабелла почувається добре завдяки оперативності медиків, їх здібностям і умінням.

“Наша дівчинка вже на шляху до одужання”, – радісно повідомила Камалія.

У коментарях до допису співачки її прихильники написали, що ці електросамокати взагалі потрібно заборонити, оскільки вони небезпечні і для пішоходів. Одна з прихильниць зірки розповіла, що тільки вчора один підліток на такому ж електросамокаті ледь не наїхав на коляску з її дитиною.

“Потрібні якісь обмеження за віком, за швидкістю, за місцем пересування! Якось читала інтерв’ю одного лікаря зі “швидкої допомоги”, так він розповів, що дуже часто і сильно цими самокатами травмуються саме діти”, – написала коментар одна з фанаток Камалії.