Рубрики: Новини
03.09.2024 20:09

Дружина Дмитра Комарова та володарка титулу “Міс Україна”: як виглядає і чим займається Олександра Кучеренко

Дружина ведучого шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова є журналісткою, моделлю і танцівницею. Успіху вона досягла в усіх цих сферах по-трохи. Але кожен із них — колосальний.
Поділитися

Усіма улюблений ведучий славнозвісної програми “Світ навиворіт” Дмитро Комаров одружився у травні 2019 року. Його обраницею стала “Міс Україна 2016” Олександра Кучеренко. Пара не просто одружилася, а повінчалася у православному храмі Єрусалима. Медовий місяць вони провели на чудових Мальдівських островах.

Про Дмитра Комарова відомо досить багато. Насамперед те, що він дуже потайлива особа. І до останнього він приховував те, що мав жінку, відносини і взагалі планував одружуватися. І щоб провести і влаштувати своє весілля, разом із Олександрою Кучеренко вони навіть летіли закордон різними літаками. Щоб їх часом ніхто десь не побачив і не “впіймав”. А от що саме відомо про саму дружину Дмитра Комарова, так це те, що вона в першу чергу красуня. Дівчина має вродливу зовнішність і схожа на справжню модель.

Нині Олександрі Кучеренко всього лише 26 років. Цього року, 26 листопада, їй виповниться 27. Вона працювала журналісткою та ведучою програми “Зірковий спорт” на телеканалі ICTV. Також професійно займалася танцями та мала певні досягнення в модельному бізнесі. Майбутня дружина Комарова народилася в місті Дніпрі. У 2013 році відправила навчатися у школу телеведучих “Respect TV” і закінчила її через три роки.

Після цього навчалася в Київському нацуніверситеті ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Диктор та ведучий телепередач”. Після закінчила магістратуру в цьому ж навчальному закладі. Перша відомість, популярність і слава до неї прийшла у 2017 році, коли вона потрапила до танцювального проєкту “Танці з зірками” на телеканалі “1+1” (в якості учасниці).

Досягла неабиякого успіху Олександра Кучеренко і в модельному бізнесі. Вона брала участь в зйомках реклами для таких дизайнерів, як Андре Тан, Анастасія Іванова, Hayk Avanesyan, Leggio Avi. Ще працювала моделлю в глянцевих журналах і навіть відкривала модні покази під час “Українського тижня моди”.