Рубрики: Новини
03.09.2024 22:16

“Мені заплатили за участь в шоу”: переможниця проєкту “СуперМама” розповіла про подарунок від телеканалу СТБ

Учасниці різноманітних телепроєктів стають справжніми зірками. І дехто серед глядачів думає, що за свою участь вони отримують чималі гроші. Чи правда це? Переможниця "СуперМами" дала відповідь.
Поділитися

Телевізійні проєкти викликають у глядачів неоднозначні емоції. Хтось їх обожнює. Інші ж часто критикують ці шоу, але все одно продовжують дивитися. Але навколо таких телепередач люди вибудовують багато міфів, оскільки самі автори рідко розповідають щось аудиторі. Виправити цю ситуацію вирішила переможниця шоу “СуперМама”.

Блогерка Анастасія Данилець розповіла, що насправді на таких проєктах ніхто не купається в грошах. На шоу “СуперМама” взагалі рідко дають учасницям хоч якісь подарунки. Причому це правило стосується навіть переможниць! Хоча Анастасії з цим пощастило більше, тому вона у подарунок за перемогу отримала річний абонемент в спортзал.

А ось канал 1+1 проявляє більше щедрості до героїв власних шоу. Данилець не може говорити за всі проєкти, але в “Міняю жінку” вона отримала 10 тисяч гривень за участь. Таку ж суму 1+1 дає кожній родині. Додатково на “кишенькові витрати”, як їжа чи вода, кожній героїні телеканал надає 1400 гривень. Також Настя розповіла про інші особливості шоу.

Переможниця шоу СуперМама розповіла про приз, який отримала від СТБ

По-перше, жодна дружина не знає куди їде аж до самої посадки на потяг. Уже коли на вагоні учасниця бачить маршрут, то для неї інтрига зникає. До цього моменту героїні мають при собі власні телефони. Але потім їх забирають організатори. Попросити телефон можна було, але дозволялося подзвонити лише редактору, який знімав вдома в учасниці.

Тобто дівчина могла дізнатися, як дитина, після чого смартфон знову забирали організатори. Чоловіки свої пристрої не здають. При цьому спілкуватися між собою “новий чоловік” та його “дружина” можуть тільки під камерами. Без нагляду знімальної групи робити це заборонено.