Рубрики: Новини
05.09.2024 10:00

Тікала від нього, не обертаючись: Фреймут розповіла, чому не захотіла бути з британцем, від якого народила

Ольга Фреймут розповіла, чому не залишилася з батьком своєї дитини та відмовилася навіть від ідеї про сім'ю з цим чоловіком. Саме так Злата залишилася без тата.
Поділитися

Досить тривалий час Ольга Фреймут перебувала у статусі матері-одиночки. І відмовитися від ідеї про сім’ю з батьком своєї дитини вона наважилася вельми рішуче та швидко. Хоча спочатку мала ілюзії та думки на рахунок того, як проведе своє життя з паном Нілом Мітчеллом.

Побудувати родину вони намагалися у Великобританії. Ольга Фреймут прекрасно володіє англійською і не мала жодних проблем у комунікації з коханим. Втім, говорити однією мовою інколи буває недостатньо. Коли Ольга була вагітною та з’їхалася зі своїм обранцем, то почала розуміти, що їй необхідно швидко приймати реальність та звільнятися від такого майбутнього.

Ольга Фреймут розповіла про батька своєї дочки Злати

17-річна донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл від Ніла Мітчелла

Взаємини виявилися неякісними, а свій вибір Ольга Фреймут навіть не стала виправдовувати. Пізніше вони декілька разів бачилися заради дочки, але телеведуча прийняла рішення, що необхідно повністю обривати всі зв’язки. Все через складний характер чоловіка, його поведінку та повадки.

“Чи підтримую стосунки? Ні. Деяких чоловіків варто назавжди викидати зі свого життя, як ті туфлі, які свого часу намуляли ноги, а ще й до того, вийшли з моди. Але я дякую Нілу за Злату”

Цікаво, що через роки Сергій Притула на всю країну пожартував на рахунок свого батьківства над Златою. Як відомо, тоді ведучі дружили, і їх навіть підозрювали у романі. Дівчинка була прекрасно знайома із колегами матері і зростала у зірковому оточенні. Фреймут в свою чергу також у жартівливій манері вимагала у Притули аліменти.

Згодом у житті зірки з’явився інший чоловік — Володимир Локотко. Він став вітчимом для дівчини, а також батьком її маленьких сестра та брата. Вже в 14 років Злата переїхала і стала жити в Сполучених Штатах Америки, де донині проходить навчання. Зараз сім’я знаходиться в Україні, адже приїхала з візитом.