Рубрики: Новини
05.09.2024 13:15

Копія ресторатора Міші Кацуріна: як нині виглядають донька та син теперішнього коханця Наді Дорофєєвої

Коханий хлопець Наді Дорофєєвої, Міша Кацурін, показав, яке довге волосся він мав ще в школі. А також, яким він був і як нині виглядають його діти.
Поділитися

Відомий на всю Україну ресторатор та теперішній хлопець Наді Дорофєєвої, Міша Кацурін, виклав дуже милий і класний пост про своїх дітей. Знаменитість зробив це на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Насамперед, він опублікував фото на якому показав, як він виглядав у школі, будучи ще маленьким. А потім те, яким був під час випуску зі школи у 2005 році. Після цього додав фото своїх діточок і себе разом із ними.

За словами Міши Кацуріна, він і не помітив, як із біленького усміхненого хлопчика на “першій лінійці” в школі, він перетворився на рудого розкуйовдженого “дракона” на “останньому дзвінку” у випускному класі.

Дійсно у молодших класах Міша Кацурін мав дуже світле волосся, а після став аж занадто рудим. Його діти, син і донечка, нині поки що лишаються світловолосими. Чи стануть вони рудими, як їх 36-річний тато, нині невідомо. Утім він допускає, що вони також стануть розкуйовдженими “драконами” і полетять по світу.

“Мені потрібно буде це прийняти, якимось чином, і не чинити їм супротив”, – говорить Міша Кацурін.

Ресторатор підкреслює, що він не хоче бути батьком, який говоритиме своїм дітям, що він знає щось краще за них, оскільки він бачив життя, а вони ще молоді і ще всього не знають. Він має намір і намагатиметься просто любити і підтримувати їх.

Один із друзів Міши Кацуріна написав коментар, що у школі саме цей майбутній ресторатор не давав йому можливості спокійно співати в хорі в музичній школі. І навіть дратував його. А вже в 12-13 років вони подружилися і стали друзями.

Пост Міши Кацуріна з його дитячими фото і світлинами своїх дітей, дуже сильно сподобався його підписникам. Під дописом вони зазначають, що його діти максимально схожі саме на нього. Але всіх дуже сильно вразило саме фото Міши Кацуріна, де він був випускником у 2005 році. Насамперед, не лише своїм рудим волоссям, а й його довжиною. Хто міг подумати, що саме Кацурін колись мав волосся, довжина якого сягала практично його плечей.