Рубрики: Новини
05.09.2024 17:11

“Я вигрібала”: Марія Бурмака вперше розповіла, як вона зіштовхнулася з онкологією — це був рак мозку

Марія Бурмака вперше розповіла про недовго, з якою зіштовхнулася в своєму житті аж вдвічі, і яка забрала у неї найважливіше в сімʼї. Співачка зізналася, як це було.
Поділитися

Вже майже 20 років Марія Бурмака Марія лояльну аудиторію, яка залишається вірною у своєї любові до її творчості і не готова проміняти її ні на що інше. Співачка так і не потрапила до першого ешелону шоу-бізнесу, але її кар’єра протривала набагато довше, ніж кар’єра багатьох суперзірок.

Можна сказати, що вона набагато міцніше стоїть на своїх ногах. І зокрема тому, що відчуває свої композиції серцем. Зазвичай, такими людьми є ті, хто не на словах знає, що таке біль.

Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька

Марія Бурмака розповіла про онкологію своїх матері та батька

Марія Бурмака втратила свою матір саме через онкологію. Виявляється, жінка мала рак мозку. Про це нещодавно артистка розповіла у своєму новому інтерв’ю для Слави Дьоміна. Так само захворів і її батько, який також на собі дізнався, що таке рак.

“Я завжди була ближчою з мамою, і насправді мами не стало в 10-му році. Це було онко, це було надзвичайно складно. Це був рак мозку. І це було… Як я вигрібала, я чесно кажучи не знаю… Я зробила все що можливо. Це коли твоя совість накаже тобі, що ти щось не зробив. Самого початку було зрозуміло, що це гліобластома. Немає жодної людини в світі, яка вилікувалася від цього. Але все що можна було, все новітні знахідки… Я боролася за маму до останнього. Моя мама прожила значно більше, ніж з цим діагнозом живуть. Через рік захворів тато. Так само це було онко. Я пам’ятаю цей момент, коли я розумію, що це та сама історія. Тато прожив 4 з половиною роки”, – зізналася артистка в новому інтервʼю.

Артистка зізналася, що насправді була набагато ближчою зі своєю матір’ю, а з батьком не так близько спілкувалася до її смерті. Однак, пізніше, вона зблизилася і з ним, хоча згодом їй довелося попрощатися з ще однією рідною людиною. За словами співачки, вона зробила все що можливо, і зверталася не тільки до доказової медицини, але і до народної.