Рубрики: Новини
06.09.2024 11:59

Дружина Віктора Павліка зі сльозами зізналася, яку відповідь отримала від лікаря: “Не можу ніяк усвідомити”

Дружина Віктора Павліка Катерина вийшла на зв'язок після отримання результатів генетичного тесту їхнього сина і вразила зізнанням про відповідь спеціаліста.
Поділитися

Рік тому дружина Віктора Павліка вперше зізналася, що насправді хоче ще раз стати матір’ю. Віктор Франкович як тато повністю реалізувався, адже батьком став вже 4 рази. Його дружина Катерина в свою чергу не зважає на це, і хоча виконавець не надто воліє мати ще спадкоємців, вона іншої думки.

На шляху до цієї мрії насправді стоїть абсолютно інший нюанс: у первістка Катерини Михайла затримка мовлення, з якою вони зараз успішно працюють. Втім, вона була викликана генетичними змінами. Нещодавно в сім’я наважилася на тест, і результати дитини днями прибули.

Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

Катерина спочатку сильно засмутилася, адже нічого не зрозуміла з того, що було написано. Врешті-решт, підписниця дала їй відповідь, в якій говорилося, що виникло нібито внутрішньоутробна зміна. Мовляв, нічого спадкового немає.

Але блогерка хотіла потрапити до відомого спеціаліста, і замість того, аби чекати на значною зустрічі просто отримала від нього відмову. Це довело її до сліз, а також привело до певного висновку. Катерина заявила, що шкодує про цей тест і робити його не варто було.

Мовляв, генетика — наука дуже молода, а тому можна не знайти відповідей, які вона шукає.

Дружина Віктора Павліка розповіла про генетичний аналіз сина

“Сьогодні ввечері йду до іншого не така. Чекаю. Я пожалкувала що зробила той аналіз. Генетика ще досить мало нада наука і там багато неточностей. Може станеться щось погане, а може ні. Але навіщо мені знати, що може станеться щось погане? Навіщо мені тримати це в голові?”, – зізналася Катерина на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Судячи з усього, Катерина все одно планує поповнення в сім’ї, а тому цей тест став не тільки марним, але й приніс їй багато стресу, якого можна було уникнути.