Рубрики: Новини
06.09.2024 14:28

Леся Нікітюк “пересадила” волосся криптоінвестору Богдану Шелудяку і за день донесла м’яч до Житомира

Улюблена ведуча багатьох українців Леся Нікітюк тепер має чим зайнятися осінніми вечорами. Вона переглядатиме результати своєї літньої клопіткої роботи.
Поділитися

Позитивна і дуже популярна українська телеведуча, журналістка, акторка та блогерка Леся Нікітюк заявила, що українці мали унікальний шанс побачити, як відомому блогеру Богдану Шелудяку “пересадили” волосся. І як вона сама лише за один день “віднесла” м’яч до Житомира. Про все це Леся Нікітюк розповіла в своїй stories у соцмережі Instagram.

За словами зірки, вчора, 5 вересня, в Україні стартував новий випуск програми “Хто зверху”, який виходить на “Новому каналі”. Це був старт нового сезону цієї програми. Вона закликала всіх українців подивитися вчорашній випуск, бо це її робота, а ще робота величезної команди, яку вони дуже сильно люблять. У програмі глядачі мали можливість побачити багато зірок, які до цієї програми завітали вперше.

Насамперед, у вчорашній програмі можна було побачити українську співачку, акторку та блогерку Машу Кондратенко, співачку Мішель Андраде, співака Mélovin та багато інших. Домашній перегляд учорашньої програми собі влаштувала і сама телеведуча Леся Нікітюк. Це вона зробила смакуючи млинцями та варенням із черешні, яке їй з Запоріжжя передала тьотя Галя.

Леся Нікітюк пересадила волосся криптоінвестору та актору Богдану Шелудяку

Разом із Лесею Нікітюк ведучим програми “Хто зверху” є блогер, актор та криптоінвестор Богдан Шелудяк. Прихильники ведучої побачили в них закохану пару і написали їй в особисті повідомлення наступний текст: “От Ви ще з Богданом будете разом, от побачите”. На все це Леся Нікітюк, як завжди відповіла в стилі своїх жартів: “Богдан уже припаркований”. І додала світлину автобуса, яку випускає відома корпорація “Богдан”. Цією маршруткою Леся також подорожувала Україною в рамках свої програми “Le Маршрутка”.

Крім цього, Леся Нікітюк додала, що тепер її вечори будуть зайняті, адже вона дивитиметься і переглядатиме програму “Хто зверху”. Тепер у зірки вечір середи зайнятий переглядом “Неймовірних дуетів”, а четверга програмою “Хто зверху”.