Рубрики: Новини
06.09.2024 17:19

Життя “помотало” після розлучення: ексчоловік найбагатшої учасниці “МастерШеф” Каті Великої нафарбував нігті

Мільйонер і екс-чоловік зірки "МастерШеф" Каті Великої, Андрій Великий показав, як нафарбував нігті під колір своїх шортів. Він зробив відповідну світлину і виклав її в своїй stories.
Поділитися

В Україні вже всім відомий мільйонер у галузі IT-технологій та інвестицій Андрій Великий зробив собі манікюр під колір своїх шортів. Медійної відомості він набув завдяки своїй колишній дружині Каті Великій, яка приймала участь у одній з найбільших телевізійних програм України “МастерШеф”. Ще більше популярнішим стало їхнє розлучення після 12 років шлюбу у багатстві та розкоші. Це сталося цього літа. Нині IT-мільйонер викладає stories у соцмережі Instagram про те, що фарбує нігті під колір своїх шортів.

За словами самого Андрія Великого, нарешті він зміг підібрати манікюр під колір своїх шортів. І він показав, які в нього нігті – наполовину обмальовані і пофарбовані перламутровим синім лаком для нігтів. Так, нігті в нього синьо-білі (бо просто не до фарбовані) і шорти він має такі ж, розмальовані (у синіх і білих тонах). Насправді, він дуже добре розбирається в цьому і в нього хороший смак. Адже дійсно нігті з таким манікюром ідеально пасують саме під шорти, які він одягнув. Усе це він показав на фото, яку виклав у своїй stories.

IT-мільйонер і екс-чоловік зірки МастерШеф Каті Великої зробив собі манікюр

Слід зазначити, що мільйонер хоч і активно веде свою Instagram-сторінку, але переважно публікує щось прекрасне, а не суто особливо себе-красунчика. Він любить показувати місця в яких був і заходи в яких брав участь. Подорожувати світом, пробувати щось нове і відповідно, писати і ділитися про свій новий здобутий досвід. З останнього, де побував мільйонер — це “Burning man 2024” (захід незалежного мистецтва у США, який проводиться протягом восьми днів підряд у пустелі Блек-Рок, штат Невада). Звідти мільйонер зробив чимало постів.

Крім цього, на сторінці є світлини його донечки, або його з донечкою. Любить Андрій Великій і по жартувати, і на асфальті біля сміття по сидіти. Насамперед, одна з таких історій із ним сталася у місті Дублін (Ірландія). Він сів на асфальт прямо біля дороги і біля купи коробок із сміттям і зробив світлину. Її опублікував в Instagram і підписав: “Через дев’ять років роботи в крипті, я вирішив змінити професію і стати безхатченком”.