Рубрики: Новини
06.09.2024 21:57

43-річний Потап потрапив у скандал через Олега Винника, який втік у Німеччину: “З тобою все окей?”

43-річний Потап потрапив у конфуз через Олега Винника, який перебрався у Німеччину і досі не приїжджав до України. Що сталося і чому публіка відреагувала гостро?
Поділитися

Ти чого деяких українських зірок відреагували гостро не тільки глядачі, але й зіркові колеги. Наприклад, Анастасія Приходько не приховувала своїх емоцій щодо вчинку Влада Ями та Потапа. Так само на стримувала себе Олена Мозгова, яка годувала українських захисників, поки Олег Винник готував публічну заяву про свою невиліковну хворобу.

Ні для кого не секрет, що знаменитості здебільшого прогнозували відсутність шансу для колег-втікачів повернутися на свої минулі позиції. Але більш скептичні спеціалісти повідомляли, що це обов’язково станеться. Мовляв, Олег повернеться і зможе знову завоювати любов публіки. Як відомо, нещодавно він презентував свій новий сингл, і хоча нарвався на чималу критику, вона стала працювати для нього як піар.

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини

Потап також неодноразово наштовхнувся на непросту реакцію зі сторони публіки на його творчість. Особливо скандали розгорталися навколо його пісні про волонтерів.

Втім, продюсер вирішив зробити ролик-пародію на свого колегу Олега і отримав фідбек. 5 вересня в TikTok він розмістив відео, у якому висміяв співака і використав для ролика нещодавнє звернення Винника, у якому він передавав українським захисникам “ковток свіжого повітря” зі своєї квартири в Берліні (Німеччина) і хвалився помідорами, вирощеними на балконі. Артист наклав своє відео на голос Винника.

Потап публічно висміяв Олега Винника та його втечу до Німеччини. Скріншот коментарів під публікацією Олексія

Деякі підписники високо оцінили гумор продюсера, деякі навпаки почали запитувати, чи в порядку Потап. На критичні зауваження продюсер реагував, і зауважив, що вважається хорошим гумором.

Можливо на це незабаром відреагує і сам Олег Винник, який став героєм даного відео.