Рубрики: Новини
07.09.2024 12:59

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”?

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.
Поділитися

Новина про втечу Потапа, Олега Винника та Влада Ями наробила чимало шуму в мережі, адже ці троє були найвідомішими втікачами в українському шоу-бізнесі. Кожен справлявся з осудом публіки по-різному: Потап спочатку посилався на поганий стан здоров’я, так як в нього паралізувало обличчя, пізніше заявив, що допомагає Україні благодійними гастролями; Олег Винник просто зник, а його команда повідомила про важкий діагноз, з якими він бореться в Німеччині; Влад Яма свою чергу запевняв, що почувається набагато кориснішим Сполучених Штатах Америки, де він має можливість влаштувати благодійні ініціативи та передати кошти захисникам.

Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Анатолій Анатоліч висловився про втечу Потапа та Олега Винника

Фігури усіх тро їх раптово набули скандальної аури. А обговорювати їх почали не тільки глядачі, але і зіркові колеги. Зокрема, критикували їх Анастасія Приходько, Олена Мозгова та інші знаменитості.

Нещодавно до обговорення приєднався і Анатолій Анатоліч. Але телеведучий не став пригадувати свого зіркового друга Яму, спочатку висловившись лише про Олега та Олексія.

За його словами, їхня позиція доволі зрозуміла. Мовляв, сподівалися, що усе само собою пройде і нікого попереджати про свої плани не треба. В результаті все вийшло інакше і стратегія не спрацювала.

“Мені шкода, що він не повернувся у важливий момент (Олег Винник). Я розумію настрої суспільства, і я їх підтримую, але в якийсь момент такі люди як Олег Винник не зрозуміли контекст і протупили, а потім не змогли собі і суспільству зізнатися, що набокопорили”

Нагадуємо, що Анатолій Анатоліч і сам не раз потрапляв у скандали. Ведучому то пригадували його зв’язок зі Світланою Лободою, яка багато років працювала в Москві, то критикували за участь у вечірці відомої проросійської блогерки Анни Алхім.